Етническият мир е най-важното в смесените региони Това заяви председателят

...
Етническият мир е най-важното в смесените региони Това заяви председателят
Коментари Харесай

ВИДЕО Бойко Борисов от Дулово: Пипат машините и ще прехвърлят всеки пети глас на Слави

Етническият мир е най-важното в смесените райони Това съобщи ръководителят на ГЕРБ Бойко Борисов на предизборно събитие на партията в град Дулово , област Силистра. По думите му в тези райони от страната е най-важно политическите съперници да не се трансформират във врагове. 



„ Политиката е поминък, в който хората оферират стратегии, оферират хрумвания. Ние вършим детски градини, учебни заведения, лечебни заведения, пречиствателни станции, автомагистрали, жп-линии, метро… Другите да предложат по-различни неща “, прикани Борисов.

Той напомни, че по-възрастните в Дулово помнят Възродителния развой. „ Аз бях млад лейтенант от пожарната тогава. Мобилизираха ни и ни пратиха в Дулово. Стотици хиляди български жители и български мюсюлмани бяха прокудени от същата тази комунистическа партия, в този момент наречена социалистическа. И аз не знам по какъв начин нашите съперници от Движение за права и свободи одобряват да вършат коалиция с някогашните комунисти, които не са се отказали… - те си честват четиредесет и кой конгрес? Тук ги редяха хората на опашки за паспорти. По един квадратен метър им даваха, да си натоварят за мебелировка. Хиляди хора! Няма по-лошо от това, което ни предизвикаха комунистите, сподели още Борисов. 



Никога това не би трябвало да се позволява! Никога! Мюсюлмани и християни, по този начин както ние с кмета работим от години, другари сме, по този начин би трябвало да бъдете всички тук “, прикани водачът на ГЕРБ.

„ Ще бъдат мъчно на тези избори не за друго, а тъй като сме доста огромни и не могат да ни преглътнат елементарно. Но това са неприятни хора. Това са тези същите. Бойко Рашков е бил тогава в следствената работа. Не знам за какво казвате нови партии? Нова партия на Мая Манолова? Тя е в политиката отпреди мен. Кое е новото? Татяна Дончева е в политиката от преди мен. Коя е новата партия? Слави Трифонов от 90-та година прави политическо шоу и е на екран. Кое е новото? “, попита Бойко Борисов и акцентира, че нищо ново няма, с изключение на добре забравено и пребоядисано остаряло. 
Борисов заяви, че ГЕРБ подаде тъжба в Централната изборна комисия и в съда, тъй като ръководещите косвено си признаха, че ще фалшифицират изборите. „ Те сега пипат машините. Какво им пречи най-после на изборния ден да преброят квитанциите в урната и какъв брой бюлетини за коя партия има? Радев говореше за почтени избори, само че това ще са първите нечестни избори. Те в съдружничество го направиха. На 5 гласа или на 3 гласа, по един ще трансферират на Слави Трифонов. Затова би трябвало да гласуваме доста, с цел да може колкото и да трансферират, отново да останем повече “, прикани ръководителят на ГЕРБ. По думите му, не инцидентно от една година ни притискат за това машинно гласоподаване и протичащото се сега е един дълго подготвян сюжет.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР