етище Мюнхен е едно от най-успешно развиващите се летища в

...
етище Мюнхен е едно от най-успешно развиващите се летища в
Коментари Харесай

Летище Мюнхен търси наши работници

етище Мюнхен е едно от най-успешно разрастващите се летища в света и е най-големият шеф в района, осигурявайки претовареност на над 10 хиляди чиновници. Сега и вие имате неповторимата опция да станете част от фамилията на AeroGround. AeroGround Flughafen München GmbH търси нови чиновници, които да дават отговор за обслужване на самолети и обработка на багаж.

Компанията е 100% капиталово сдружение на Летище Мюнхен (Flughafen München GmbH) и е водач на пазара в областта на пътническите услуги. Служители на компанията споделят, че всеки работен ден за тях е разнороден и завладяващ. Това е и повода те да дефинират Летище Мюнхен като най-прекрасната работна среда и най-вълнуващото работно място в света.

Ето за какво, в случай че говорите немски език (необходимо е равнище А2, документ не се изисква), ви каним да участвате в Дни на отворените порти на 21-ви и 22-ри април в хотел „ ЕКСПО “ в София от 9:00 часа.

Ще имате опция да се запознаете с културата на компанията и да почерпите от опита на чиновниците в презентационен формат. Ще получите и спомагателна информация за отворените позиции за работа.

Презентациите ще бъдат в 9:00 ч., 11:00 ч., 13:00 ч. и 16:00 ч. След всяка презентация претендентите за работа ще могат да се явят на изявление с представители на AeroGround и да аплайват за мечтаната позиция незабавно.

За претенденти от страната е проведен и безвъзмезден превоз от Плевен, Пловдив, Сливен, Хасково и Шумен. Поради ограничавания брой места регистрацията за събитието е наложителна. За да се регистрирате, е належащо да изпратите три имена на [email protected]

Повече информация за изискванията и работните позиции можете да намерите тук, а на страницата на събитието във Фейсбук можете да следите за настоящи вести по тематиката.

Очакваме ви на 21-ви и 22-ри април в хотел Експо в София и дано Мюнхен бъде вашата нова дестинация!
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР