Етиен Леви и Галин на една маса си е само

...
Етиен Леви и Галин на една маса си е само
Коментари Харесай

Етиен Леви и Галин запяха и взривиха Hell’s Kitchen! СНИМКИ

Етиен Леви и Галин на една маса си е единствено по себе си вест, а какво остава, в случай че двамата налеят масло в огъня там, където така и така към този момент ври и кипи. Става дума за вечерната резервация в Hell’s Kitchen, където този път с настройка да се нахранят хубаво влязоха трио „ Трик ” и фолк сензацията Галин.

Първоначално двамата седнаха с усмивка и търпеливо зачакаха своите поръчки. През това време в кухнята на Hell’s Kitchen безусловно вреше и кипеше от неточности, а началник Виктор Ангелов едвам се побираше в кожата си от яд. В един миг двамата реализатори, очевидно към този момент озверели от апетит, се майтапиха дали да не запретнат ръкави в помощ на ошашавените готвачи – с което и в допълнение наляха масло в огъня.



Звездна компания на прилежащата маса им правеха още известният диригент Максим Ешкенази и огромната певица Николина Чакардъкова, които също изсмукваха остатъците от търпението си, написа show.blitz.bg.



В последна сметка след дългото очакване всички вип посетители бяха нахранени добре. А трио „ Трик ” и Галин даже спретнаха спонтанен дует пред очите на разчувстваната Веселина Чилева, която в това издание на формата оглавяваше един от двата тима.



Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР