Ethereum и XRP са две от най-големите и най-известните криптовалути

...
Ethereum и XRP са две от най-големите и най-известните криптовалути
Коментари Харесай

Нов алткойн заема лидерската позиция: Предназначен ли е да надмине Ethereum и XRP през 2024 г.?

Ethereum и XRP са две от най-големите и най-известните криптовалути в света. Въпреки че сътвориха милионери от първите си вложители, тяхното владичество на пазара скоро може да бъде оспорено от нов алткойн, който разпалва пазара на меме монети.

Нека навлезем в детайлите и да забележим дали този нов алткойн в действителност има някакъв капацитета да надмине Ethereum (ETH) и XRP през 2024 година



Може ли Ethereum (ETH) да преодолее съпротивата?

Докато Биткойн се движи нагоре всяка седмица, Ethereum не носи същата бича инерция. Към момента на писане на публикацията ETH се е повишил със 70% от дъното си през януари, само че към момента е надалеч от рекордните стойности при $4,800 през 2021 година

Биткойн е прочут бранш за институционалните вложители, до момента в който алткойните с по-малка капитализация притеглят вниманието на вложителите на дребно, които желаят да трансфорат $10 в $1,000.

Ethereum не попада в нито един от тези лагери, тъй че тази година не се показва добре.

Двойката ETH/BTC е изключително мъчителна за вложителите, защото съотношението 0.051 е най-ниското от юни 2021 година насам. Пробивът на това равнище евентуално ще докара до по-нататъшно намаляване до 0.040 като последващо основно равнище на поддръжка, където купувачите евентуално ще се намесят.

Графиката на ETH/USD демонстрира, че зоната от $2,100 е забележителна опозиция. Пробив над $2,100 евентуално ще докара до ускорение на облагите, защото цифровият актив навлиза в нов бичи поход. Ако обаче Ethereum не успее да пробие над това равнище, той може да продължи да консолидира сред $1,800 и $2,100 за нескончаем интервал от време.

Ще доближи ли в миналото XRP още веднъж $1.00?

През последните няколко години XRP попадаше в новините по неправилни аргументи. Всичко стартира, когато Комисията по скъпите бумаги и фондовите тържища разгласи, че токена XRP на Ripple е скъпа книга, а не валута, което докара до изключването на токена от Coinbase и други основани в Съединени американски щати тържища.

През юли 2023 година Ripple претърпя напредък – скочи с повече от 100% от $0.47 до $0.93 за по-малко от един ден – когато Ripple победи SEC в съда. Ралито обаче беше кратковременно, защото цената на Ripple бързо спадна до $0.42 през идващите седмици.

Подобна слаба реакция на бичите вести кара някои анализатори да считат, че XRP може в никакъв случай повече да не доближи $1.00. Настоящата пазарна капитализация на XRP от $35 милиарда лимитира евентуалния растеж, изключително при по-новите алткойни, при които част от пазарната капитализация демонстрира по-голям капацитет за напредък.

Кой е алткойнът, съдбоносен за претендент за почетната позиция?

Докато Ethereum и XRP се борят да възвърнат предходните си върхове, един нов алткойн си основава име: Meme Moguls (MGLS). Но какъв е този нов алткойн и за какво се акцентира като алткойн, който може да заеме челна позиция на пазара?

Meme Moguls е на път да се трансформира в първата в света борса, подкрепена от мемета. В нея меметата се трансформират от развлекателни творби в търгуеми активи с действителна стойност и всеки може да стане “мем вълшебник ”, като влага в мем акции.

Потребителите печелят токени MGLS, родната криптовалута на платформата, посредством интензивно присъединяване, търговия и преодоляване на изкуството на вложение в мемета. Това значи, че потребителите освен се възползват от възходящата стойност на своето мемо портфолио, само че и получават награди под формата на MGLS токени.

Присъединяването към Meme Moguls не е обвързвано единствено с търговия и печелене, а и с това да бъдете част от една динамична общественост. Членовете могат да се свързват с други запалянковци, да споделят прозрения и да се учат един от различен. Целта е да се доближи до върха на класацията за благосъстояние, където са показани най-богатите и най-влиятелните меме могули.

Със своя новаторски метод към активите, основани на мемета, ангажираща общественост и необятен набор от функционалности Meme Moguls е на път да предефинира какво значи да инвестираш в цифровата епоха. Най-хубавото е, че цената на токена MGLS е единствено $0.0019 по време на фаза 1 на предварителната продажба – което го прави налична входна точка за вложители от всички равнища.

Анализаторите считат, че ранните вложители в меме монети нормално печелят най-вече награди. Например, собственик на PEPE трансформира $250 в $1.02 милиона за четири дни, както оповестиха от Decrypt.com.

Те имат вяра, че същото може да се лучи и с притежатели на други меме монети, даже и на някой от вложилите в MGLS по време на началните стадии на предварителна продажба, защото съгласно мнозина е допустима 100-кратна възвръщаемост.

Посетете Meme Moguls


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР