Ethena (ENA), нововъзникващ DeFi проект, отбеляза рязък ръст на популярността

...
Ethena (ENA), нововъзникващ DeFi проект, отбеляза рязък ръст на популярността
Коментари Харесай

Прогноза за цената на Ethena – $10 на хоризонта?

Ethena (ENA), нововъзникващ DeFi план, означи внезапен растеж на известността след неотдавнашното си стартиране на пазара, като цената му се повиши с над 20%.

В допълнение към импулса Артър Хейс, съосновател на BitMEX, изрази бичи настроения във връзка с Ethena, като предвижда повишаване до $10. Неговите утвърждения провокираха полемики и любознание в криптообщността.

Проектът получи забележителна двигателна сила, когато Binance Launchpool го добави към платформата си като 50-ия план, което в допълнение подхрани интереса към Ethena.

Одобрението на Ethena от страна на Артър Хейс притегли вниманието в крипто сферата. В изказвания Хейс изрази поддръжката си за DeFi плана, като планува забележителен скок на цената до $10. Забележките му, споделени в платформата X, провокираха оптимизъм и спекулации измежду вложителите, което ги накара да наблюдават деликатно представянето на Ethena.

Подкрепата на Хейс акцентира възходящото доверие в капацитета на плана и неговите разрушителни благоприятни условия в границите на децентрализираното финансово пространство. Като се има поради неговият опит в крипто промишлеността, прогнозите на Хейс имат доста въздействие и биха могли да повлияят на настройките на вложителите към Ethena.

Освен това Хейс означи, че цената на ENA към този момент се повишава макар лимитираното присъединяване на корейски търговци. Той чака доста повишаване на цената на ENA, откакто te вложители навлязат на комерсиалната сцена.

Оптимистичната прогноза на Артър Хейс за Ethena идва в основен миг за плана, защото той се стреми да се утвърди в конкурентната DeFi среда. Неговата поддръжка освен удостоверява стойностното предложение на Ethena, само че също по този начин алармира за евентуална смяна в пазарната динамичност, при която вложителите от ден на ден са привлечени от обещаващи планове, подкрепени от авторитетни персони.

Важно е обаче да се подхожда с нерешителност към сходни прогнози, като се има поради присъщата на крипто пазара неустойчивост и непредсказуемост.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР