Етериум - втората по големина криптовалута по пазарна капитализация -

...
Етериум - втората по големина криптовалута по пазарна капитализация -
Коментари Харесай

Предлагането на Етериум намалява с нарастването на мрежовата активност

Етериум - втората по величина криптовалута по пазарна капитализация - означи забележителен растеж на мрежовата интензивност.

С приемането на неотдавнашния ъпгрейд, прочут като EIP-1559, от средата на януари мрежата се трансформира в дефлационен актив. Този ъпгрейд трайно отстранява % от таксата за транзакция от циркулиращото предложение на Етериум всякога, когато се изпраща транзакция с ETH.

Влияние на нарасналата интензивност на мрежата върху предлагането на Етериум

Колкото повече приемане, интерес и размер на търговия се следи в мрежата на Етериум, толкоз по-оскъден може да стане активът. Това докара до понижаване на общото предложение на ETH през тази година, както е проследено от.

Откакто преди 158 дни ъпгрейдът беше имплементиран в Етериум, бяха изгорени 28,730 ETH на стойност $48,885,818.




Надграждането Шанхай и развиването на Етериум

Мрежата на алткойна в този момент се приготвя за ъпгрейда Шанхай, който се чака да се случи през идващия месец. Това надграждане ще освободи ETH на стойност $25 милиарда, които са били блокирани в контракти за ранно залагане (staking).

След надграждането Шанхай разработчиците на Етериум ще се съсредоточат върху внедряването на нови функционалности като шардинг и доказателства с нулево знание.

Шардинг ще усъвършенства мащабируемостта на блокчейна, като разреши на мрежата да прави паралелна обработка. Тази функционалност ще усъвършенства скоростта и успеваемостта на транзакциите.

Доказателствата с нулево знание дават опция за повишение на поверителността, като разрешават на потребителите да позволяват транзакции, без да разкриват никаква идентифицираща информация.

В умозаключение, неотдавнашният ъпгрейд, EIP-1559, трансформира ETH в дефлационен актив, намалявайки общото му предложение. С идния ъпгрейд Шанхай и внедряването на нови функционалности като шардинг и доказателство с нулево знание мрежата на Етериум е подготвена за по-нататъшен напредък и развиване.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР