Етериум (ETH) достигна важен етап, преминавайки нивото от $2,000, което

...
Етериум (ETH) достигна важен етап, преминавайки нивото от $2,000, което
Коментари Харесай

Етериум се покачи до над $2,000, след успешната актуализация на блокчейна

Етериум (ETH) доближи значим стадий, преминавайки равнището от $2,000, което е 11-месечен връх. Освен това актуализацията " Shapella " публично влезе в деяние на 12 април и 17,455,142 ETH ще бъдат налични за евакуиране.

Това значи, че ETH стейкърите, които дават отговор за сигурността на блокчейна на Етериум, ча пръв път от 28 месеца насам имат опцията да изтеглят своите токени от Beacon веригата.

Очаква се обаче процесът на евакуиране да отнеме няколко дни заради огромното търсене и лимитираното пространство в блоковете.

Според Glassnode разработчиците на Етериум са въвели ограничаване на броя на токените, които им е разрешено да изтеглят всеки ден, което се равнява на 57,600 ETH или по-малко от 0.05% от общото предложение на Етериум.

Според данните от веригата, Kraken е отпред на опашката за излизане, защото 62% от валидаторите желаят да изтеглят своите стейканти криптовалути. Според Parsec Finance все още на писане на публикацията над 21,652 валидатори се намират на опашката за излизане.

Данните на Nansen.ai демонстрират, че са изтеглени доста малко токени, което е довело единствено до -0,5% смяна в стейкнатите ETH.

Приблизително 4.35 милиона ETH, или към 24%, са стейкнати на ценова точка над $3,000 – равнище, което не е достигано от април 2022 година насам.


 


В рамките на осем часа след стартирането на Shapella , Етериум токени на стойност над $1.34 милиарда чакат да бъдат изтеглени.

През последните 24 часа цената на ETH се е повишила с 6.3% и има размер на търговия от към $13.6 милиарда, като все още на писане на публикацията актива се търгува за $2,007.

1-дневният механически разбор от TradingView демонстрира по-скоро бичи сантимент, като обобщението и пълзящите междинни сочат към със надлежно 17 и 14 сигнала. Осцилаторите демонстрират при 3.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР