Етър записа равенство - 0:0 при гостуването в 9-ия кръг

...
Етър записа равенство - 0:0 при гостуването в 9-ия кръг
Коментари Харесай

Етър и Миньор не се победиха

Етър записа тъждество - 0:0 при гостуването в 9-ия кръг на Миньор (Перник). С точката етърци събират 17 и се подреждат на 2-о място, на 2 от водача ОФК Спартак (Плевен). Миньор към този момент е с 10 точки и се измъкна от зоната на изпадащите.

Минути след началото на срещата на стадиона в Перник дойде и претендентът за президент на БФС Димитър Бербатов с част от екипа си. Както е известно, Бербатов пробва да посещава оптимално доста мачове, демонстрирайки ангажираност. Но през днешния ден си потегли в 82-ата минута.
 Емануел Луканов: Янтра е доста твърд и умел тим
Емануел Луканов: Янтра е доста твърд и умел тим

Не мисля, че те се борят да не изпаднат, разяснява експертът

Още в 4-ата минута етърци пропуснаха да открият резултата, откакто Крум Стоянов излезе самичък против вратаря Леонтиев, само че не съумя да го преодолее. В 10-ата минута имаше късмет и за домакините. Кристиян Слишков нацели сглобката, засичайки центриране от ляво.

Но гостите от Велико Търново пропуснаха още една опция още в средата на първата част. Пробив на Крум Стоянов от ляво беше адресиран към Живко Петков, който обаче лягайки не съумя да засече топката във вратата.

Второто полувреме мина по същия сюжет - офанзиви в двете направления, само че с малко 100-процентови положения. Методи Костов изтърва една добра алтернатива да вкара за Миньор, по-късно пък се размина с центриране от корнер 10-ина минути преди края на срещата. В последните минути картината не се промени, а безусловно в последната минута Борис Тютюков можеше да реши мача за Миньор, само че ударът му беше блокиран.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР