Етър записа първа победа у дома през сезона. В първа

...
Етър записа първа победа у дома през сезона. В първа
Коментари Харесай

Етър с първа победа у дома през сезона, след обрат срещу Ботев

Етър записа първа победа вкъщи през сезона. В първа среща от 15-ия кръг на Efbet Лига " болярите " надвиха с 2:1 над състава на Ботев (Враца). 

Двубоят не стартира по никакъв начин добре за домакините, откакто още в петата минута Бубакар Траоре се оказа най-съобразитлен при безредие в наказателното поле на Етър и с удар от близко откри резултата.

Отговорът на " виолетовите " не закъсня и в 11-ата минута те стигнаха до изравнително попадение. Крум Стоянов проби отляво и откри Мартин Моран, чийто удар срещна гредата, само че по-късно топката рикошира в тялото на вратаря на Ботев Красимир Костов и се озова в мрежата. 

До края на първото полувреме нови попадения не паднаха и двата тима се отеглиха на отмора при резултат 1:1.

Малко след начелото на втората част бе отсъдена дузпа в интерес на домаките, която Ивайло Димитров трансформира в гол, с цел да реализира цялостния поврат в срещата.

Гостите можеха да стигнат до изравнително попадение в 70-ата минута, когато вратарят на Етър Мартин Величков не се намеси безапелационно, само че ударът на Красимир Тодоров бе избит от Геолги Ангелов малко пред голлинията.

След тази победа Етър към този момент има осем точки в актива си, само че към момента остава на последната позиция, до момента в който Ботев (Враца) позволи четвърта поредна загуба и е на 14-о място с 10.

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР