Етър загуби с 1:2 на стадион Ивайло от състава на

...
Етър загуби с 1:2 на стадион Ивайло от състава на
Коментари Харесай

Етър записа второ поредно домакинско поражение и сдаде първото място

Етър загуби с 1:2 на стадион " Ивайло " от състава на Струмска популярност (Радомир) в мач от 32-ия кръг на Втора лига, което бе второ следващо домакинско проваляне. Попаденията за триумфа на гостите означи от дузпи Милислав Попович, а за домакините се разписа Даниел Младенов.

Началото на мача не предложи рискови положения. Етърци насочиха два удара посредством Радослав Апостолов и един на Дани Младенов, които обаче не донесоха сериозна заплаха. После обаче гостите стигнаха до чисти обстановки. Кристиян Слишков излезе самичък против вратаря, само че не съумя да вкара, а в самия завършек на полувремето Анатоли Господинов избави удар на Милислав Попович.

В 52-ата минута отборът от Радомир поведе в резултата от дузпа, отсъдена за нарушаване в наказателното поле против Слишков и осъществена от Милислав Попович - 0:1. Етър съумя да изравни в 72-ата минута, когато Кольо Станев центрира отдясно и Даниел Младенов засече топката в мрежата за 1:1. Седем минути по-късно обаче Струмска популярност по еднакъв метод означи и втория си гол - след корнер за етърци и неточност последва бърза контра на Кристиян Слишков и вратарят Господинов бе заставен да направи нарушаване, а още веднъж Милислав Попович от бялата точка донесе успеха на гостите с 1:2.

След серията от три мача без победа идващите два мача са извънредно значими за " виолетовите " и ще дефинират тяхното бъдеще. Навръх Разпети петък - на 22 април от 13:00 ч. те гостуват на Септември в София, а на 1 май от 16:30 ч. одобряват вкъщи Спартак (Варна).
 Спартак (Варна) се пребори за точката в Габрово и оглави Втора лига
Спартак (Варна) се пребори за точката в Габрово и оглави Втора лига

Срещата беше на приблизително равнище, като изключително в последните 20 минути и двата тима внезапно смъкнаха темпото
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР