Етър Велико Търново записа изключително драматичен успех с 2:1 над

...
Етър Велико Търново записа изключително драматичен успех с 2:1 над
Коментари Харесай

Етър удари Славия с гол в последните секунди

Етър Велико Търново записа извънредно трагичен триумф с 2:1 над Славия в мач от 6-ия кръг на Първа лига, игран на стадион " Славия " в София.

Срещата стартира по-добре за футболистите на Златомир Загорчич и разумно в 16-ата минута Стефан Велков вкараха първия гол в мача. Иван Минчев откри с центриране Стефан Велков в наказателното поле, с цел да може бранителят да вкара с глава за 1:0.

Малко преди края на първото полувреме интригата в мача се върна, след като Андреа Христов загуби топката в личната си половина от Иван Стоянов, а опитният футболист с паралелен пас в наказателното поле откри Бадара, който съумя да означи.

Втората част стартира с напън на Славия. В 47-ата минута Ивайло Димитров направи сериозен пропуск. Той бе изведен от Омар Абуд, само че нападателят стреля мощно над вратата.

В 91-ата минута резервата Иван Петков наказа домакините. Иван Стоянов и Димо Атанасов разиграха доста добре на левия фланг, вторият проби и центрира към Петков, който без да се замисли донесе трите точки за Етър.

В идващия кръг " белите " гостуват на Левски на " Герена ", а футболистите на Станислав Генчев са домакини на Ботев Пловдив.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР