Етър Велико Търново победи с 1:0 като домакин Локомотив Пловдив

...
Етър Велико Търново победи с 1:0 като домакин Локомотив Пловдив
Коментари Харесай

"Етър" отново победи "Локо" Пд и продължава битката за Европа

" Етър " Велико Търново победи с 1:0 като хазаин " Локомотив " Пловдив в среща-реванш от плейофа за разпределението на местата от 7-о до 10-о в Първа лига. Единственото попадение в мача бе дело на Крум Стоянов в 63-ата минута.

Първата среща сред двата тима приключи с триумф за футболистите на Красимир Балъков с 2:0. С общ резултат 3:0 те се класират за решителните мачове, който ще дефинират седмия в класирането и участник във финалната среща за място в квалификациите на Лига Европа.

Мачът стартира в постепенно движение и забавни моменти пред двете порти липсваха. Момчил Цветанов в 21-ата минута насочи първия прецизен удар в посока на вратата, защитавана от Христо Иванов.

След подновяването на играта домакините взеха самодейността и потеглиха решително в офанзива. В 52-ата минута Венцислав Василев не съумя да откри задачата. Крум Стоянов бе изведен от Румен Руменов самичък против вратаря в 63-ата минута и той с мощен удар опъна мрежата.

Последва чудесно избавяне на Илко Пиргов след прекрасен удар на Руменов. Батрович също тества вратаря на пловдивчани с шут от отдалеченост. " Локомотив " Пловдив пропусна отлична опция да изравни резултата в 83-ата минута. Пламен Гълъбов бе неуверен и подари топката на резервата Анте Аралица, чийто удар откри външната страна на мрежата.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР