Етър върви крачка по крачка напред и за няколко години

...
Етър върви крачка по крачка напред и за няколко години
Коментари Харесай

От Етър благодариха на кмета на Велико Търново

" Етър върви крачка по крачка напред и за няколко години извървя пътя от аматьорския до професионалния футбол. Това обаче нямаше да стане без поддръжката на Община Велико Търново и кмета Даниел Панов ", съобщи на конференция членът на Управителния съвет на клуба и един от главните спомоществователи Александър Нанков.

Етър се надгради и продължи да върви в вярната посока. Немалко бяха скептиците преди година при назначението на господин Балъков, само че то се оказа изцяло удачно. Не единствено поради резултатите, а за методите на работа и организацията в клуба. Важен миг в цялото развиване на клуба и на футбола във Велико Търново е работата на кмета на града господин Даниел Панов, тъй като с помощта на него Етър съумя да извърви пътя от аматьорския до професионалния футбол. За 25г. се смениха толкоз кметове, само че едвам в този момент в действителност се прави нещо за развиването на спорта и футбола. Независимо от всички компликации, през които минаваме, клубът върви в вярната посока. Да, длъжници сме в някои връзки, само че в цялата страна обстановката с българския футбол е такава. Тази година следва да се построи изкуственият терен до Спортното учебно заведение, което е значима част от развиването на футбола. Убеден съм, че ще доведем нещата до край “, съобщи Александър Нанков.

„ Мога единствено да потвърдя положителните думи за кмета господин Панов. Разбира се, моите визии за футбола са още по-големи, само че в България би трябвало самообладание, а ние имаме схващане от Община Велико Търново в лицето на инж. Даниел Панов и проф. Камарашев. Аз благодаря и на господин Нанков, който е най-близо до тима от всички членове на УС и оказва помощ с всичко, което може. Без такива хора не можем да имаме триумфи. Правим крачка по крачка напред “, разяснява и основният управител Красимир Балъков.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР