Етър В. Търново 1 : 0 Царско село 90+3′ КРАЙ

...
Етър В. Търново 1 : 0 Царско село 90+3′ КРАЙ
Коментари Харесай

Етър - Царско село 1:0


Етър В. Търново

1: 0

Царско село
 90+3′
КРАЙ НА МАЧА!
 Етър победи Царско село с 1:0 в efbet Лига
Ефектът " Томаш " даде резултат - Етър с първа победа за сезона

" Болярите " с най-малък триумф над Царско село
90+2′
Героят Преслав Боруков бива сменен от Иван Петков . Последна промяна за Етър.
90+1′
Иван Михайлов влиза в игра вместо Алдаир .
88′
Янис Геролему ще опита да помогне на своя отбор за точката, заменяйки Андерсон Кордейро.
87′
Лъчезар Балтанов се появява в игра за Царско село. Той ще размени Борис Галчев.
77′
Милчо Ангелов получава следващия картон в мача.
75′
Панайотис Лука се появява в игра вместо Емануил Манев - Мотора.
71′
Антон Огнянов бива сменен. На негово място ще забележим Марк Едур.
70′
И ТОВА НЕ Е ГОЛ! Никой в редиците на Етър не повярва, че резултатът към този момент не е 2:0 в 70-ата. " Болярите " развиха бърза контраофанзива, при която превъзхождаха по численост своя конкурент. Яни Пехливанов насочи изстрел, избавен от Пласид. За голова добавка дебнеше Преслав Боруков, съумял да прокара кълбото под плонжа на хаитянина. И тъкмо когато топката се търкаляше към голлинията, Луис Педро от Царско село направи съдбоносен шпагат, обезвредил както задаващото се попадение, по този начин и връхлетелия Милчо Ангелов.
63′
ИЗГОНИХА БОЖИДАР ВАСЕВ! Численото преимущество на " царете " се задържа някъде към минута. Горе-долу идентична обстановка се получи и в полето на гостите, където Божидар Васев изпусна от взор Преслав Боруков и трябваше леко да го спъне, с цел да не му разреши да остане самичък против Пласид. Всичко това му донесе пряк червен картон от съдията Георги Димитров.
62′
ИЗГОНИХА ЩЕРЕВ!! Положението на Етър внезапно се утежни в 62-ата минута, когато основният арбитър сподели втори жълт картон на Свилен Щерев. Крилото се оказа финален в защита и изблъска с тяло откъсващия се Андерсон Кордейро. Това негово нарушение коства и присъединяване му в остатъка от мача.
50′
Преслав Боруков получава жълт картон, тъй като работи непозволено против Пласид.
49′
Втората част започва с нова добра опция пред Етър за попадение. Центриране от статично състояние насмалко не посети далечния ъгъл на Пласид.
46′

45′
ИГРАТА съдебна експертиза ПОДНОВЯВА!
45′
ПОЧИВКА!
40′
ЛУИС ПЕДРО! Любо Пенев имаше големи забележки към своя централен защитник - Луис Педро. В 40-ата минута той изненадващо влезе в ролята на нападател, защото центриране в полето на Етър, ненадейно стигна до него. Напълно самичък против Иванов, нидерландецът стреля разочароващо над горната греда.
37′
Жълт картон за Емануил Манев , който задържа Яни Пехливанов.
35′
ГРЕДА ЗА ЦАРСКО СЕЛО! Късметът покри " болярите " малко по-късно. Андерсон Кордейро раздвижи следващата офанзива на гостите, пускайки за намиращия се на границата на наказателното поле Мертенс. Белгиецът единствено обърна глезена и насочи кълбото в напречната греда на безпомощния в този момент Иванов.
33′
АНГЕЛОВ! Етър можеше да удвои своята преднина в 33-ата минута. Милчо Ангелов още веднъж внесе задоволително ужас в защитата на Царско село, след което стреля по диагонал. Джони Пласид показва класа и блесна с акробатично избавяне.
28′
Интересно бързо стана и пред другото наказателно поле. Щерев отново даде чудесна топка за собствен съотборник, но Милчо Ангелов стреля покрай незащитения от Пласид ъгъл.
27′
Това, че Христо Иванов не е от най-високите вратари в елита, не беше в негов позитив в 27-ата минута. Емануил Манев центрира от фланга, а някогашният национал съумя да боксира с страдания коженото кълбо. Шанс за добавка получи Мертенс, стрелял обаче прекомерно едва в обсега на опитния пазач.
21′
ХРИСТОВ! " Царете " получиха опцията да стигнат до паритета в 21-ата. Борис Галчев центрира от фаул, Христофор Хубчев се подхлъзна и това разреши на Христов да стреля от леко неуместна позиция. Изстрелът му, за негово страдание, мина около лявата странична греда на Христо Иванов.
19′
Царско село придвижи играта в половината на своя конкурент, само че малко след гола, единственото запаметяващо се от тяхната офанзива беше шут на Мертенс, откри тялото на Яни Пехливанов.
9′
ГОООЛ ЗА ЕТЪР!! БОРУКОВ!! 1:0!! Началото за селекцията на " виолетовите ", под управлението на Александър Томаш, несъмнено бе обещаващо, откакто домакините стигнаха до ранно попадение в 10-ата минута. Свилен Щерев проби по десния фланг и центрира в полето на Царско село. Звездата на Етър Преслав Боруков откри своята позиция сред бранителите на столичани и с прехвърлящ удар матира сюрпризирания Джони Пласид. Това беше и негов пети гол от началото на акцията.
6′
Ранен жълт картон в мача. Получава го Свилен Щерев от Етър.
3′
ШАНС ЗА ГОСТИТЕ! По-бързо към замръзналия терен като че ли се нагодиха гостите от София, които стигнаха до първа голова опция в 180-ата секунда. Емануил Манев видя междина в защитата на Етър и изведе зад тила ѝ Стефан Христов. Нападателят имаше сериозен късмет да означи, само че вратарят на " болярите " Христо Иванов прозорливо напусна своята голлиния и почисти с съдбоносен шпагат.
2′
Първата изненада на стадион " Ивайло " бе наличието на основния арбитър Георги Димитров. До последно се твърдеше, че той ще бъде сменен от своя сътрудник Радослав Гидженов, само че в последна сметка смяната не е била осъществена.
1′

1′
НАЧАЛО НА СРЕЩАТА!
Състав 1. Христо Иванов - капитан 30. Джони Пласид - капитан 83. Алдаир Ферейра 4. Ивайло Марков 11. Антон Огнянов 6. Антонио Георгиев 44. Божидар Кацаров 10. Борис Галчев 24. Георги Купенов 11. Андерсон Кордейро 7. Милчо Ангелов 14. Божидар Васев 6. Пламен Крачунов 21. Емануил Манев 99. Преслав Боруков 22. Луис Педро 23. Христофор Хубчев 25. Дилан Мартенс 20. Яни Пехливанов 93. Иван Бандаловски 10. Свилен Щерев 98. Стефан Христов Треньор Александър Томаш Любослав Пенев Резерви 13. Анатоли Господинов 1. Михаил Иванов 9. Иван Петков 7. Гианис Геролему 72. Марк Едур 3. Мартин Кавдански 98. Валентин Йосков 8. Панайотис Лука 8. Иван Михайлов 44. Дилян Георгиев 26. Християн Чипев 20. Лъчезар Балтанов
Етър и Царско село ще създадат нов опит да изиграят срещата между тях от 14-ия кръг в efbet Лига. Двубоят трябваше да се организира през вчерашния ден от 17:30 часа на " Ивайло ", само че поради изобилния снеговалеж делегатът Иво Марков и основният рефер Георги Димитров взеха решение да отсрочат мача с 24 часа.

Това не се хареса и на двамата треньори Александър Томаш и Любослав Пенев. Те признаха, че не са удовлетворени от отлагането на мача и са предпочитали той да се изиграе по стратегия, без значение от неприятните условия, вместо да се пренасрочва за през днешния ден.

Условията за футбол във Велико Търново няма да са доста удобни и през днешния ден. Очаква се към 17:30 температурата да бъде -5 градуса, което значи, че теренът ще е заледен и не изключително подобаващ за игра.



Етър ще се опита да реализира първа победа от началото на сезона, в случай че срещата се организира във вторник. В същото време Царско село ще направи опит да спре серията си от три следващи провали.

Съдийската комисия към БФС смени съдията на мача. Днешната среща ще се управлява от Радослав Гидженов.
 Промениха съдията на Етър - Царско село
Промениха съдията на Етър - Царско село

Гидженов ще свири дуела
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР