Етър спря победната серия на Ботев (Враца)Отборът на Етър (Велико

...
Етър спря победната серия на Ботев (Враца)Отборът на Етър (Велико
Коментари Харесай

Етър спря победната серия на Ботев

Етър спря победната серия на Ботев (Враца)
Отборът на Етър (Велико Търново) прекъсна поредицата от четири следващи победи на Ботев (Враца) след победа вкъщи с 2:1 в среща от 18-ия кръг на Първа лига.

Двубоят стартира по отличен метод за водения от Красимир Балъков отбор на Етър. В 7-мата минута неточност на защитата на Ботев бе осъдена от Даниел Младенов, който получи топката от Георги Сърмов в кулоар и изведе великотърновци напред в резултата. Последваха равностойни минути без особени рискове за гол пред едната или другата врата, като в края на първата част Етър нанесе втори удар в мача. Нова неточност на отбраната на гостите докара до попадението на Венцислав Василев в 42-та минута, откакто вратарят на врачани Красимир Костов излезе неразчетено и не съумя да боксира топката.

Второто полувреме стартира по отличен метод за възпитаниците на Сашо Ангелов, които върнаха един гол посредством Валери Божинов. Бившият футболист на Левски получи топката от Петър Атанасов, който се измъкна от засадата, а голмайсторът на Ботев (Враца) вкара с левия крайник, с цел да върне очакванията на отбора в мача. Малко по-късно обаче възможностите на гостите фрапантно понижиха, откакто Венцислав Керчев бе изпъден за жестоко нарушаване. Етър пое контрола върху събитията на терена и единствено чудесните намеси на Красимир Костов до края на срещата лишиха тима от по-убедителна победа.

По този метод Етър се изкачи на седмата позиция във краткотрайното класиране с с три точки пред днешния си противник и еднакъв актив с шестия Черно море, който обаче има по-добри индикатори в директните конфликти с великотърновци. В идващия кръг Етър гостуват на Левски, а Ботев одобряват вкъщи Берое. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР