Етър спечели последния си мач за годината, като би с

...
Етър спечели последния си мач за годината, като би с
Коментари Харесай

Етър надви Янтра в Габрово в контролна среща

Етър завоюва последния си мач за годината, като би с 2:1 Янтра (Габрово) в контрола. " Виолетовите " стигнаха до успеха с голове на Хавиер Бетегон и Живко Петков в последните 10 минути. Домакините започнаха по-офанзивно и в 7-ата минута Красимир Панчев отляво опита удар, само че Ангел Мартинов мазета. Емил Колев малко по-късно стреля над рамката, а в 23-ата минута отново той нацели и греда. След центриране отдясно от фаул Колев с глава насочи топката и тя срещна левия дирек.

За етърци Алехандро в 25-ата минута изведе Дани Младенов самичък, само че бе маркирана засада, а пет минути по-късно удар на Бетегон мина високо над вратата. В 38-ата минута реферът отсъди нарушаване на игралия в центъра на отбраната Яни Пехливанов на границата на пеналта, който Пехливанов оспорва и получи жълт картон. Емил Колев обаче стреля над вратата. Втората част стартира с пропуск на Янтра - Тони Иванов изведе Емил Колев самичък против вратаря, само че ударът му от два метра отиде в навън.

В ответната офанзива диагонален изстрел на Живко Петков мина настрана от вратата. Ангел Мартинов направи ослепително избавяне в 64-ата минута, като извади прехвърлящ удар на Иван Петков. Етърци натиснаха чак в последните 10 минути. В 80-ата минута Боби Трендафилов напредна отляво и откри на другия фланг Кристиян Кънчев, който излъга двама бранители и центрира пред вратата към Бетегон за 0:1.

Малко по-късно Кънчев центрира от фаул и Бетегон за малко не съумя да засече топката с глава в мрежата. Живко Петков в 87-ата минута направи двойно подаване с Бетегон и бе изведен самичък против вратаря, като вкара за 0:2. В добавеното време Георги Недков от домакините получи пас отляво и оформи крайното 1:2.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР