Етър спечели лесно с 3:0 у дома срещу Славия в

...
Етър спечели лесно с 3:0 у дома срещу Славия в
Коментари Харесай

"Етър" разгроми "Славия", ефектна задна ножица на резерва

" Етър " завоюва елементарно с 3:0 вкъщи против " Славия " в среща от 13-ия кръг от Първа лига. В 12-ата минута Галин Иванов центрира от корнер, а ударът с глава на Славчо Шоколаров мина на сантираметри около гредата.

Девет минути по-късно центриране от фаул откри Георги Сърмов, той подаде към Даниел Младенов, само че шутът му беше избавен от Антонис Стериакис, а Шоколаров си вкара автогол в опита си да почисти кълбото.

В 32-ата минута Флорент Боджадж не съумя да осъществя с глава във вратата на " белите ".

Седем минути след почивката Аласана Мане завоюва няколко метра с добър дрибъл, след което стреля, само че ударът му излезе в навън. Три минути по-късно, при центриране от ъглов удар, топката доближи до Пламен Гълъбов, само че той стреля неопределено.

В 69-ата минута Шоколаров стреля рисково от отдалеченост, само че вратарят Христо Иванов отби удара му в корнер.

В 77-ата минута домакините осъществиха второ попадение. Топката доближи до Мане след безредие в наказателното поле и нападателят с хубав параболичен удар не остави шансове за вратаря Стериакис, разписвайки се за 2:0.

В последната минута на постоянното време влезлият като запаса Иван Петков със задна ножица оформи крайното 3:0.

Това беше най-убедителната победа за " виолетовите " през сезона досега. Тимът на Красимир Балъков събра 18 точки и се изкачи на 7-о място в класирането, като изпревари и носителя на Купата на Българи, който е с 16 точки на 9-ата позиция.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР