Етър спечели гостуването си на Черно море с 1:0 и

...
Етър спечели гостуването си на Черно море с 1:0 и
Коментари Харесай

Етър шокира Черно море и се отлепи от последното място

Етър завоюва гостуването си на Черно море с 1:0 и за първи път през сезона се отлепи от последното място в класирането. Голът с цената на три точки осъществя Преслав Боруков в 34-ата минута.

Първият половин час от дуела предложи здрава борба по терена и никакви положения пред двете порти. В 30-ата минута Милчо Ангелов от " виолетовите " опита мерника си с глава, само че изстрелът на някогашния нападател на ЦСКА беше слаб и не затрудни въобще вратаря Георги Георгиев.

33-ата минута Леандро нападна отляво наказателното поле на Етър, където падна след контакт с Кольо Станев. Реферът Петър Костадинов обаче реши, че няма съображение да даде дузпа, макар митингите на домакините.

В идната минута събитията се придвижиха половината на " моряците ". Центриране от фаул и суматоха пред домакинската врата разреши на Боруков да накаже с глава Георгиев за 1:0.

Второто полувреме стартира с напън на варненския състав, който стартира да плете офанзива след офанзива към пеналтерията на " болярите ". В 62-ата минута голмайсторът Матиас Курьор направи неповторим пропуск, който не се вижда всеки ден. Нападателят получи подаване от Илиан Илиев - Младши, само че от метър-два трансферира по необикновен метод вратата. Малко по-късно последва сериозен пропуск и на Стефан Велев.

В 85-ата минута Курьор още веднъж се размина с гола от чиста позиция - този път от границата на вратарското поле, стреляйки с глава около задачата. След секунди беше отсъден фаул против Илиев на границата на наказателното поле. Повторенията демонстрираха изрично, че съдийското решение е неверно, тъй като нарушаването е в пеналтерията, а не извън.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР