Етър приема Арда (Кърджали) с амбиции да продължи победната серия

...
Етър приема Арда (Кърджали) с амбиции да продължи победната серия
Коментари Харесай

Етър в пълен състав срещу Арда

Етър приема Арда (Кърджали) с упоритости да продължи победната серия след внушителния триумф с 6:2 като посетител над Витоша. Мачът е в събота от 12:30 ч. на стадион “Ивайло”.

Съперникът е новият мощно финансиран план в елита и събра куп положителни футболисти, само че загуби последните си два мача и падна до 9-ото място. “Виолетовите” пък са десети и при победа ще понижат разликата единствено на 2 точки.

Старши треньорът Петко Петков прикани да не се изпада в еуфория след гръмката последна победа. “Не бива да летим в облаците. Следващият ни противник “Арда” разполага с финансови средства и направи солидна селекция. Това че не завоюва първите си два мача, не значи, че няма класа. Има още доста мачове, занапред шампионата ще се раздели на две половини, до последно ще има напрежение”, разяснява наставникът, само че не крие, че настроението измежду играчите е доста положително и са окуражени за победа.

Абсолютно всички футболисти са здрави и на линия за мача. Отшумя травмата на Кольо Станев и той тренира стопроцентово, осъдени играчи няма. Така Петко Петков има задоволителен избор за групата и за титулярите.

Билетите са по 8 лева и ще бъдат пуснати в продажба през днешния ден от 15 до 18 ч. на касата до Спортния диспансер. В събота от 9:30 ч. ще се продават във фенмагазина, а от 10:30 ч. и на касата, както и от южната страна на стадион “Ивайло” за почитателите на гостите. Календар на “Етър” за 2020 година също има още в продажба, той е на цена 2 лева

“Входовете на стадиона ще бъдат отворени за мача в 11 ч. Призоваваме още веднъж жителите в деня на мача да освободят паркинга пред стадиона”, разяснява административният шеф Страцимир Тинчев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР