Етър постигна знаменит обат в 1/16 финалите на Sesame купа

...
Етър постигна знаменит обат в 1/16 финалите на Sesame купа
Коментари Харесай

Етър с паметен обрат в Бургас срещу Черноморец

Етър реализира популярен обат в 1/16 финалите на Sesame купа на България след същинска драма в Бургас против Черноморец.

Отборът от Велико Търново изоставаше до заключителните минути, само че навакса изоставането си и в продълженията осъществя и надвит гол.

Бургазлии започнаха мощно срещата и пробваха да притиснат " Болярите ". Първо Жеков центрира за Артьом Холод той стреля тъкмо и накара вратаря да прави избавяне.

Най-доброто състояние за Етър през пърата част пристигна пред Илкер Будинов, който стреля от близка отдалеченост над вратата.

В 37-та минута Георги Господинов беше изведен на десния фланга, върна топката по земя към дузпата, където Петър Пейчев не остави късмет на вратаря.

През втората част Артьом Холод удвои преднината на домакините с неповторим гол от около 40 метра. Украинецът намери топката с външен фалц от въздуха и трансферира вратаря за 2:0.

Етър се върна в мача с два бързи гола дело на Шахредин Букхолда. В началото на продълженията отново той означи своя хеттрик с гол от границата на наказателното поле.

Малко по-късно,Етър остана с 10 души. Втори жълт картон получи Мариян Иванов, откакто спря рискова офанзива на Черноморец.

Гостите даже и в понижен състав съумяха да задържат задатъка си и не престават към идната фаза.

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР