Етър постигна трета поредна победа в контролите, след като спечели

...
Етър постигна трета поредна победа в контролите, след като спечели
Коментари Харесай

Трета поредна победа за Етър през лятната подготовка

Етър реализира трета поредна победа в контролите, откакто завоюва с 1:0 против Спартак Варна.

"Виолетовите " не престават да са без позволен гол в подготовката си до момента и имат 3 победи и едно реми.

Горещото време попречи на темпото през първата част. В 15-ата минута след корнер, изпълнен от Младенов, последва разиграване, Здравко Илиев откри Дани Младенов, който изведе Кристиян Кънчев и мощният му удар отиде от вратаря в корнер. Две минути по-късно отново Младенов технично изведе Христо Димитров, който от воле стреля край вратата.

Варненци дадоха отговор с две рискови офанзиви. В 26-ата минута Георги Божилов изведе Янчо Андреев, който стреля рисково до левия дирек. В 40-ата минута Виктор Митев напредна рисково отляво и центрира, само че Атанас Кръстев съумя да извади в корнер. До почивката и двата тима си размениха по една заплаха, като за етърци след центриране отляво Кнежевич стреля с глава, само че вратарят мазета, а за Спартак удар на Мехмед беше боксиран от Господинов.

Гостите започнаха по-активно втората част и две благоприятни условия имаше пред Георги Божилов, който първо от воле стреля над вратата, а след това негов рисков удар с глава бе избит от Господинов. В 62-ата минута след избита от вратаря на Спартак топка Кнежевич от близко не съумя да вкара, а малко по-късно диагонален удар на Ивей мина до гредата.

Единственият гол в мача падна в 83-ата минута, когато след хубава офанзива през центъра на Мартин Петков топката попадна у Христо Марков, който с удар под плонжа на вратаря вкара за 1:0.

В добавеното време "виолетовите " можеха и да удвоят след отличен пробив на Кольо Станев и последвали два удара на Мартин Петков и Фемиа, които вратарят избави.

В последната си инспекция на 17 юли от 18:30 часа Етър гостува на Левски в София.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР