Етър победи в третата си контрола от подготовката с 6:1

...
Етър победи в третата си контрола от подготовката с 6:1
Коментари Харесай

Етър вкара шест гола на дублиращия тим на виолетовите

Етър победи в третата си контрола от подготовката с 6:1 дублиращия отбор на " виолетовите ", като мачът бе в четири елементи по 30 минути. С хеттрик се отличи Алехандро, по един път се разписаха Николай Янков, Евгений Илиев и Кристиян Кънчев, а почетния гол за младите етърци означи Исмаил Ибрямов.

Основният състав на " болярите " игра единствено през първите 60 минути, като обаче отсъстваха седем контузени играчи. Още в 7-ата минута Георги Ангелов стреля с глава, само че бранител мазета от голлинията. В идната офанзива Алехандро засече от близко центриране за 1:0. Малко по-късно Мартин Тошев нацели десния дирек. В 26-ата минута Тошев отдясно изведе Николай Янков, който удвои резултата. През втората част играта се поизравни и голове не паднаха. Два удара на Мартин Тошев бяха отразени от вратаря на младите етърци, те също имаха една опция за гол. После за Етър на терена останаха единствено юноши от школата плюс Алехандро, Кънчев, Илиев и вратаря Иван Дерменджиев.

Отново венецуелецът Алехандро в 68-ата минута проби отляво и с удар под плонжа на вратаря повиши на 3:0. В началото на четвъртата част Кристиян Кънчев можеше да вкара, откакто се откъсна самичък. Отново той в 96-ата минута изведе Евгений Илиев за 4:0. Последният нацели и напречната греда, а различен негов удар от чиста позиция мина над рамката. Бомбен шут на Марио Балъков пък бе изваден от вратаря в корнер.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
В 104-ата минута Алехандро вкара хубав гол в ъгъла, с който стигна до хеттрик – 5:0. В ответната офанзива Исмаил Ибрямов с диагонален удар означи почетен гол за младите етърци – 5:1, а в 108-ата минута Евгений Илиев изведе Кристиян Кънчев, който оформи крайното 6:1.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР