Етър победи дублиращия отбор на "виолетовите" с 4:1 в първата

...
Етър победи дублиращия отбор на "виолетовите" с 4:1 в първата
Коментари Харесай

Етър срази дубъла си в контролна среща

Етър победи дублиращия тим на "виолетовите " с 4:1 в първата контрола и за двата тима от зимната подготовка.

Първият отбор беше без много отсъстващи футболисти по здравословни аргументи и беше воден от помощник-треньорите, защото Веселин Великов беше на заравяне на татко си, който умря ден по-рано.

В 8-ата минута Кольо Станев изпревари излезлия вратар Пресиян Петков и откри резултата за първия състав на клуба. Само след три минути резултатът беше подсилен. Отново Кольо Станев направи офанзива, която Кирил Киров с едно допиране приключи за 2:0.

В 41-ата минута след центриране на Цветомир Тодоров отдясно и удар на Киров отбитата топка попадна у Юлиян Райков, който с добавка вкара за 3:0.

В началото на втората част Етър стигна и до дузпа за срутване на Атанас Кръстев в наказателното поле, само че Цветомир Тодоров би едва и вратарят Никос Рашков избави.

Силно игралият Кольо Станев подаде и за четвъртия гол в 70-ата минута, като напредна отдясно и изведе с акуратен пас Калоян Ненчев.

Дублиращият тим стигна до почетно попадение в 82-ата минута. Кристиян Димитров напредна измежду отбраната и прати топката в мрежата на Христо Иванов за крайното 4:1.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР