Етър победи Добруджа в мач от 12-тия кръг на Втора

...
Етър победи Добруджа в мач от 12-тия кръг на Втора
Коментари Харесай

Етър се разправи с Добруджа в Добрич

Етър победи Добруджа в мач от 12-тия кръг на Втора лига. На стадион " Дружба " в Добрич " виолетовите " се постановиха с 1:0. По този метод те изместиха днешния си противник от петото място във краткотрайното класиране, като и двата тима имат по 20 точки - на 9 от водача Пирин (Бл).

Етър поведе в 11-ата минута. Бабалиев откри на границата на вратарското поле Коконов, който без проблеми засече в мрежата за 0:1.

В средата на първата част гостите можеха да удвоят задатъка си. Бабалиев още веднъж даде пас отдясно. Футболист на Етър продължи технично с пета, а Янков стреля от близо, само че Галин Григоров този път избави.

Малко преди почивката пък Добруджа можеше да изравни. Ивайло Михайлов засече центриране отляво с глава, само че Нисторов съумя да избие в корнер.

В 50-ата минута удар от въздуха на Ивайло Михайлов профуча до дясната греда. В 74-ата минута Добруджа по знамение не вкара изравнително попадение. Центриране от фал бе засечено с глава от Димитър Пиргов. Станислав Нисторов обаче се разтегна оптимално и съумя да допре топката, която по-късно срещна лявата греда.

Пет минути преди края Етър можеше да постави точка на разногласието. Удар на Радослав Найденов обаче мина на сантиметри от десния непряк дирек на вратата на домакините.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР