Етър излезе с нова два въпроса относно съдийството на мача

...
Етър излезе с нова два въпроса относно съдийството на мача
Коментари Харесай

Етър излезе с нови два въпроса относно съдийството на двубоя със Спартак

Етър излезе с нова два въпроса по отношение на съдийството на мача със Спартак (Варна). Както е ясно, “болярите ” позволиха поврат и отстъпиха с 1:2 от “соколите ”, с което се отдалечиха от първото място във Втора лига. Вчера отборът от Велико Търново изиска публично реферът Димитър Димитров да бъде изваден вечно от професионалния футбол, а през днешния ден демонстрираха още две противоречиви обстановки в уеб страницата си.
 Етър упорства реферът от мача със Спартак да бъде изваден от професионалния футбол, напомни искане на ЦСКА 1948 Етър упорства реферът от мача със Спартак да бъде изваден от професионалния футбол, напомни искане на ЦСКА 1948
Ето какво пишат от Етър:

“Вчера изказахме мнението си за съдийството и обстановката в 68-ата минута, довела до обрата в мача със “Спартак ”. Днес ще зададем още два въпроса:

Минутата е 33-а, резултатът е 0:0. Янчо Андреев влиза с бутоните високо в главата на Кольо Станев. Това нарушаване ли е и нарушаване за картон ли е???

Същата 33-а минута. Това влизане на Даниел Начев в краката на Николай Янков рисково ли е според футболния устав и това картон с какъв цвят е??? ”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР