Етър и Локомотив Пд излизат един срещу друг в мач

...
Етър и Локомотив Пд излизат един срещу друг в мач
Коментари Харесай

Етър иска да продължи спасителната си мисля срещу ЦСКА 1948

Етър и Локомотив Пд излизат един против различен в мач от 20-ия кръг на efbet Лига. Срещата на стадион "Ивайло " стартира в 12:00 часа и ще бъде излъчена директно по DIEMA SPORT, а в Gong.bg може да наблюдавате всичко най-интересно от дуела.

Двата тима имат разнообразни цели - Етър се бори за оцеляването си в елита, а ЦСКА 1948 желае да резервира мястото си в топ 6. Общото сред тях е Красимир Балъков - легендата на търновци, който сега е основен управител на "червените ".

Проблемите на Етър са в нахлуване - тимът е вкарал единствено три гола в 7-те срещи под управлението на Томаш. Оптимизмът идва от обстоятелството, че тимът не е позволил гол в последните си 4 семейства.

Статистиката не е и в интерес на ЦСКА 1948 - офанзивата на отбора не сработи в последните два турнирни мача, а и тимът играе мъчно в гостуванията - от 9 мача на открито "червените " имат единствено една победа.

Двубоя пропущат контузеният Даниел Младенов и осъденият Здравко Илиев. Ерол Алкан и Венелин Филипов до последно ще са под въпрос. Панамският национал Ромиш Ивей още чака жълтата си карта и няма да играе против "червените ".

Добрата вест в лагера на ЦСКА 1948 е обвързвана със Серкан Юсеин, който към този момент тренира наедно с тима и се чака да играе на "Ивайло ". Под въпрос за гостуването на Етър е Ивайло Климентов.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР