Етър и Ботев (Пловдив) завършиха при 0:0 в първа среща

...
Етър и Ботев (Пловдив) завършиха при 0:0 в първа среща
Коментари Харесай

Ботев Пловдив не успя да се справи с Етър

Етър и Ботев (Пловдив) приключиха при 0:0 в първа среща от 22-ия кръг на efbet лига. Гостите първи имаха опция да отбележат гол, само че шутът на изведения отляво в 12-ата минута Атанас Илиев мина около вратата. Между 30-ата и 40-ата минута на първата част Етър натисна и на три пъти заплаши вратата на гостите, само че Кнежевич, Миси Мезу и Боруков не съумяха да вкарат.

В началото на втората част Етър продължи натиска си и Здравко Илиев тества Аргилашки с бомбен удар от отдалеченост, само че вратарят на пловдивчани внимаваше.

Минути по-късно домакините още веднъж се разминаха с това да вкарат топката във вратата на Ботев, само че Боруков, Крачунов и Станев не съумяха в границите на една офанзива. Ботев отвърна с шут около вратата на Филипов, който сигурно щеше да затрудни Иванов, в случай че беше попаднал в рамката.

Минути преди края Кнежевич пропусна да донесе успеха на Етър, само че ударът му в горния ляв ъгъл беше прецизен, само че не задоволително мощен и Аргилашки се оправи.

В края на срещата дуелът бе засенчен от неточност на съдията Валентин Железов, който не спря играта след конфликт сред Атанас Илиев и Пламен Крачунов, при който нападателят на Ботев получи аркада и напусна играта с бинтована глава.

Етър остава на последната позиция в класирането с точка по-малко и мач повече от конкуренцията, до момента в който Ботев приближи средата с 21 точки.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР