Етър гостува на в мач от 15-ия кръг на efbet

...
Етър гостува на в мач от 15-ия кръг на efbet
Коментари Харесай

Томаш: Винаги трябва да сме стъпили здраво на земята

Етър гостува на в мач от 15-ия кръг на efbet Лига, дуелът е в петък от 17:15 ч. във Варна. Главен арбитър е Петър Костадинов с асистенти Мартин Димитров и Красимир Атанасов.
Изтече глобата на бранителя, само че дуела пропуща осъденият за 1 мач халф Свилен Щерев, както и трайно контузените играчи.

Надеждите са обаче и, които пропуснаха заради заболяване последния дуел с, да са подготвени за мача.

" Не можем да се оправдаваме с това, само че е фактор, който ни тормози. Основната задача е да възстановим футболистите. Кои ще са подготвени за игра, ще стане ясно след последната подготовка, в която можем да подобрим единствено някои тактически неща. Ще липсва осъденият Свилен Щерев, само че връщането на Мариян Иванов е една алтернатива повече за нас ", показа старши треньорът Александър Томаш.
" Във всеки мач, без значение с какъв противник, желая и чакам да победим. Естествено, против Черно море ще подходим малко по-различно. Сериозен тим са, с доста добър треньор и екип, който работи от много време. Трябва да дадем най-хубавото от нас, с цел да можем да затрудним съперника. Всичко зависи единствено от футболистите. Както споделих, аз имам вяра в тях и капацитета им. Ако ще изпадаме в еуфория след 1:0 над Царско село, значи нямаме място тук – нито аз, нито те. Загубите могат единствено да ни научат, а успехите би трябвало да се одобряват със примирение. Винаги би трябвало да сме стъпили крепко на земята ", разяснява Александър Томаш. efbet Лига 15 кръг, петък 4 декември  Черно море 17:15предстои  Етър
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР