Еталон за успех. Така с едно изречение може да бъде

...
Еталон за успех. Така с едно изречение може да бъде
Коментари Харесай

Инвестиция от 62 млн. лв. беше открита днес

Еталон за триумф. Така с едно изречение може да бъде разказана 85-годишната активност на „ Идеал Стандарт – Видима “, който през днешния ден публично приключи 3-годишната си капиталова политика на стойност 62 млн. лева „ Този цех е уникален в България и е най-големият в Европа. Инвестициите ще подсигуряват дълго и сполучливо бъдеще и това е една от най-важните стъпки да станем най-хубавият цех в света. Компанията сътвори 3200 работни места и влага над 300 млн. лева “, сподели Торстен Тюрлинг, основен изпълнителен шеф на групата „ Идеал Стандарт “.

„ Последните години в развиването на компанията, са златните години! И от позиция на размер на производството и от позиция на качество, и от позиция на експортни дестинации! Това, което излиза отдолу под ръцете Ви отива при потребителите допълнително от 100 страни. Много желая да доведа тук, всички които от време на време ме стопират и ме питат „ за какво в България нищо не се създава “, да им покажа, че в България се създава, още повече, че се създава с качество на международно равнище. Щом съумяваме да оцеляваме, щом съумяваме да се преборим на международните пазари, това значи, че сме не положителни, че сме по-добри от другите. Фирмата е пример за корпоративна обществена отговорност – спорт, просвета, опазване на здравето – всичко, което прави живота на хората по-добър, освен оттатък стените на фабриката, а и на открито “, сподели заместник-министър ръководителят Томислав Дончев.

Какво тъкмо съставляват осъществените през последните 3 години вложения? Модернизацията е обвързвана с автомазация на индустриалните процеси и възстановяване на изискванията на труд за понижаване на ръчния труд, увеличение на потенциала и конкурентоспобността. Някои от нововъдеденията са: високопроизводителни машини в развой леярен; последно потомство CNC машини за обработване; 22 робота за шлайфане и релокация на 270 машини по Лийн методология
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР