Етаж от къща се е срути вчера и притисна работник

...
Етаж от къща се е срути вчера и притисна работник
Коментари Харесай

Етаж от къща се срути при ремонт и уби човек в Доспатско

Етаж от къща се е срути през вчерашния ден и притисна служащ в доспатското село Късак. Наложило се пожарникари да извадят индивида от руините. Той бил закаран в регионалната болница на Смолян, само че умрял, оповестяват от полицията.
Инцидентът станал през вчерашния ден по обед. Сигнал за него подал 21-годишен мъж. Той обяснил, че при осъществяване на строително-ремонтна активност в дома му е паднала дървена подова междуетажна структура, която притиска 59-годишен мъж.
 Почти 1 милион лв. са вредите от наводнението в Доспат Почти 1 милион лв. са вредите от наводнението в Доспат
На близо един милион лв. възлизат вредите нанесени от наводнението в община Доспат. Най-засегнато е село Барутин, сподели пред БНР Николай...
Екип на РСПБЗН изнесъл потърпевшия от руините. С тежки пострадвания 59-годишният мъж бил превозен за лекуване в МБАЛ „ Д-р Братан Шукеров “ АД  в Смолян, където по-късно умрял.
Междувременно от регионалната болница в Смолян подали сигнал в полицията, че имат постъпил 37-годишен пациент от село Смилян, който е с рана от огнестрелно оръжие на лявото ходило. Извършени са процесуални дейности от дежурна оперативна група при ОДМВР и РУ-Смолян и е формирано досъдебно произвеждане. Изясняват се събитията за случилото се.
37-годишният мъж е настанен за лекуване, без заплаха за живота. Работата по двата случая продължава, прецизират от полицията. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР