Естрадното гърло Петя Буюклиева e имала любовна афера със своя

...
Естрадното гърло Петя Буюклиева e имала любовна афера със своя
Коментари Харесай

Петя Буюклиева крие афера с популярен близнак

Естрадното гърло Петя Буюклиева e имала любовна спекулация със своя сътрудник Светослав Аргиров, когато и двамата са били малолетни, написа „ Уикенд”. И до момента в който братът близнак на Благовест Аргиров няма нищо срещу да споделя за интимната им връзка, изпълнителката на „ Баба ми е съдбовната жена” по никакъв начин не е удовлетворена от разгласяването на този факт.

В предаването „ Папараци – ново 2” Благовест и Светослав потънаха в мемоари от студентските си години. Славата връхлетяла музикалните братя още до момента в който учели в Консерваторията. Те описаха за записа на първия си шлагер „ Ненужен” и тълпите от почитателки, които се събирали пред квартирата им до Сточна гара и ги чакали да се приберат. „ А с Петя Буюклиева познавате ли се?”, полюбопитства водещата Мария Игнатова. „ О, да, доста добре. Ние бяхме съученици в Музикалното учебно заведение с нея и малко бяхме гаджета даже”, разкри Светослав.

След дипломирането им в музикалното учебно заведение в Пловдив, пътищата им се разделили. Братя Аргирови, които са родом от града под тепетата, приключили Академията за музикално и танцово изкуство в родния си град. Аленовградчанката Петя пък траяла следването си в естрадния отдел на Консерваторията в столицата.


Че гласовитата певица е имала алъш-вериш с единия от братя Аргирови стана ясно още преди 2 години. Интимната загадка излезе нескрито за първи път по време на лайф в седмия сезон на предаването за фалшификати „ Като две капки вода”. Братя Аргирови бяха поканени в журито като специфични посетители. След осъществяването на Петя на „ I Was Made For Lovin’ You” на група „ Кис” Светослав призна, че е привързан към нея и показа дълго защитаваната загадка, че са били гаджета. „ Преди доста години с Петя в Музикалното учебно заведение бяхме нещо, айде да не казвам”, сподели Светослав.

Певицата очевидно се смути от думите му. Буюклиева не можеше да си откри място от стеснение, евентуално се тормози и от наличието на брачна половинка й Тони в публиката, който явно не е бил наясно с предишното й. Петя стоеше като парализирана на сцената и за първи път не знаеше какво да каже. Водещият Димитър Рачков реши да се разрови в чаршафите на някогашните любовници с неуместни въпроси. За да приключи тематиката, Петя бързо го отвърна и сподели: „ Свирихме на пиано на четири ръце, в случай че това те удовлетворява. Бяхме пианисти”. Рачков обаче продължи да се пробва да измъкне повече детайлности. „ Не ме удовлетворява този отговор”, съобщи водещия, само че Петя отхвърли да разкрие повече детайлности. Шегите за изненадващото разобличаване на Светослав Аргиров продължиха до края на вечерта, а Буюклиева не беше по никакъв начин щастлива от интереса към любовния й живот.
Днес и Петя, и Светослав, са щастливо женени и с деца.

61-годишната певица е омъжена за брачна половинка си Тони и имат наследник Тони-младши, който е благоприятен за албанка, с която живеят в Цюрих. Светослав отпътувал за Норвегия при започване на демокрацията през 1996 година С брат му вземат решение да прекратят кариерата си. Това е и краят на паметния дует „ Аргирови”, който се трансформира в сензация през 80-те години и у нас, и в някогашния Съюз на съветските социалистически републики. Благовест остана да живее в родината си. След като продаде къщата си в Средна Норвегия, преди 4 години Светослав дефинитивно се върна в родината дружно с норвежката си брачна половинка Кристин. Музикантът живя и работи в скандинавската страна повече от 20 години, по тази причина към този момент се радва на старини, за каквато сътрудниците му от родната сцена, могат единствено да мечтаят. Светослав получавал пенсия от близо 6000 евро. Синът им Кристофер приключил логика на психиката в един от най-елитните университети в Норвегия.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР