Естрадният изпълнител Веселин Маринов се е разделил с любовницата си

...
Естрадният изпълнител Веселин Маринов се е разделил с любовницата си
Коментари Харесай

Драма разтърси живота на Веско Маринов

Естрадният реализатор Веселин Маринов се е разделил с любовницата си - Веселина Пеева. От седмица двамата към този момент нямат сантиментални връзки и Веска се върнала с подвита опашка в Добрич, разкриват близки до артиста, представени от в. "Телеграф ".

Вместо да страда, Маринов се чувствал омекотен от случилото се и незабавно отпътувал с другари за Велинград, където безусловно отпразнувал раздялата с Пеева.

Той не броил чашките с уиски и под въздействието на солидно количество алкохол, артистът почнал да пуска ръце на кръшните танцьорки в заведението. До къде обаче е стигнала задявката, очевидците на случката мълчат.

Пред другари Маринов коментирал, че не издържал на непрекъснатите нападки от страна на родата си към любовницата му.

Вестникът напомня, че по Коледа артистът срещна Веска с роднините си. Те обаче не утвърдиха русокоската, защото съгласно тях е нехайна майка и не била преференциална партия за Маринов.

Пеева търсила финансова полза, а Маринов не обичал да дава пари по дами, което се оказало последното камъче, което преобърнало каруцата на тяхната къса обич.

Освен с нов статус, Веско се похвали и с нова прическа. Той за първи път от години трансформира визията си и се подстрига като младок. Фенове обаче разясняват, че тази прическа е нелепа за годините на изпълнителят на „ Горчиво вино “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР