Естрадната прима Лили Иванова пусна билети по 200 лв. за

...
Естрадната прима Лили Иванова пусна билети по 200 лв. за
Коментари Харесай

Лили Иванова изби рибата с цената на билета, феновете в потр...

Естрадната прима Лили Иванова пусна билети по 200 лева за финалните три спектакъла от настоящото си турне в зала 1 на НДК - на 14, 15 и 16 декември.

Заради високата цена огромна част от местата към момента не са разпродадени, сподели инспекция на „ Телеграф “. Най-евтиният пропуск за огромните концерти е на стойност 50 лева, предлагащ видимост от финален ред.

Феновете на най-голямото име в българската музика дефинираха цените като шокиращи поради пандемията и регистрирания стопански срив в страната.

Зоната, от която се виждат добре и изпълнителката, и съпътстващите я музиканти, и театралният фон, е най-скъпа. За 14 и 15 декември местата в сутерен 1 са изцяло разпродадени, като налични билети има за секторите сутерен 2, балкон 1 и балкон 2. Приблизително същите места са налични за последната изява на Иванова за 2021 година Преди ден музикалната звезда пусна детайлности за скорошните изяви.

„ Всички концерти ще бъдат извършени по отношение на противоепидемичните ограничения, настоящи към датата на всяко събитие “, написа Лили, отбелязвайки и датите от турнето - 9 ноември във Велико Търново, 11 ноември в Шумен и 17 ноември в Русе.

Изпълнителката обича да декорира дома си, това е една от аргументите за празници или огромни събития да получава сезонни украси.

„ Благодаря за прелестните есенни аранжировки “, написа Лили в формалния си Facebook, където показа кадър от вкъщи си. Акцент са точно подарените цветя и тикви, присъщи за миналия Хелоуин. За по-малко от час промененото жилище на певицата генерира над 10 хиляди лайкове в уебпространството.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР