Естрадната прима Лили Иванова пести от професионален гримьор във време

...
Естрадната прима Лили Иванова пести от професионален гримьор във време
Коментари Харесай

Лили Иванова пести от гримьор, пудри се сама с 9 четки

Естрадната прима Лили Иванова пести от професионален гримьор във време на пандемия и се доверява на личните си умения за макиажа по време на новата си фотосесия, видя HotArena.

Лили качи фотоси в персоналния си профил във фейсбук, на кой на които се гримира в гардеробна, разпръснала четки пудри и сенки за очи. Звездата благодари на целия екип, работил по въпроса със сесията, като липсва гримьор. Запознати настояват, че Лили и преди се е доверявала на личните си умения. Сега в тези месеци на пандемия тя била безапелационна, че ще се разкрасява сама по две аргументи - няма потребност от спомагателни разноски и втората е, че я е боязън по това да се събират доста хора към нея.

От фотосите усещане прави и фактът, че Лили  перфектно е оборудвала персоналния си куфар с гримове, като с изключение на всички пудри, фондьотени и сенки, тя се гримира с цели 9 четки. Едната е за  руж, другата за пудра, а с няколко от тях се поставят разнообразни цветове сенки. Не е не запомнила и специфична четка, с която се обрисуват вежди,  пише „ Телеграф “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР