Естрадната прима Лили Иванова Лили Иванова е родена в гр.

...
Естрадната прима Лили Иванова Лили Иванова е родена в гр.
Коментари Харесай

Лили Иванова прибра 200 бона от ВИП местата в София

Естрадната прима Лили Иванова  Лили Иванова Лили Иванова е родена в гр. Кубрат. Завършила е медицински колеж във Варна, а по-късно работи разпродаде 80% от ВИП пропуските за концерта си в зала Арена Армеец, с който ще сложи завършек на националното си турне на 4-и декември тази година. Общата стойност на изкупените билети е малко над 200 хиляди лева, написа хотарена.

Едно място от първите 10 реда коства 250 лева.  По-приемливите са цените на евтините билети - 60,  90, 130 и 160 лв..  Скъпи за феновете на Лили се оказаха билетите от 200 лева, само че все пак повече от тях не са налични.

Най-много пари изпълнителката на „ Щурче “ ще прибере точно от изявата си в София, това демонстрират и ранните резервации- 9 месеца по-рано.

Любопитна детайлност е,  че билетите в девет от оповестените градове към този момент са разпродадени. Става дума за тези във Враца, Козлодуй, Кърджали, Смолян, Кубрат, Разград. Търговище Монтана.

В Ловеч пък билетите свършиха стремително и се наложи Лили Иванова  Лили Иванова Лили Иванова е родена в гр. Кубрат. Завършила е медицински колеж във Варна, а по-късно работи и нейният екип да разгласят втора дата за концерта там.

 

Първият концерт на Лили е на 14 април в родния Кубрат, където най-евтините билети са на стойност 50 лева,  следват Разград, Габрово, Видин, Плевен, Хасково, Ямбол, Сливен, Панагюрище, Сандански, Шумен, Благоевград, Добрич.

 

 

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР