Естрадната легенда Васил Найденов не знае къде е погребан собственият

...
Естрадната легенда Васил Найденов не знае къде е погребан собственият
Коментари Харесай

Тежка семейна драма тегне над Васил Найденов

Естрадната легенда Васил Найденов не знае къде е заровен личният му татко Михаил и в никакъв случай не бил стъпвал на гроба му, споделят негови родственици.

Обичаният артист е прекъснал всякаква връзка със фамилията си по бащина линия и не желал да знае никакви детайлности за тях. Не изпитвал потребност да уважава паметта на починалия си родител, тъй като още не можел да му елементарни, че изоставил майка му и него като невръстно дете и го потърсил чак когато станал звезда.

Отдавна починалият Михаил напуща фамилията, когато Васко е на годинка. " След концерт в софийския цирк 40 години по-късно в гримьорната влезе възрастен мъж и ми сподели:

" Аз съм твоят татко “. Онемях. Човекът ми беше непознат,  чувствах се неудобно и неуместно. Не го усещах като татко, бяха ме отгледали други “, разказвал е артистът. Заради това, че пораства без татко и че рано остава сирак поради кончината на своята майка Маргарита, тримата, които са го отгледали, са вуйна му по майчина линия, баба му и дядо му.

Майка му, която била надарена оперна певица, си отива от този свят от рак единствено на 42 години. След нея умира и татко му, на чието заравяне той не отива, а и до момента не знае къде тъкмо се намира безконечният му дом.

Изпълнителят на " Телефонна обич “ искрено показа, че след загубата на вуйна си към този момент няма живи родственици и семейство, защото не поддържа връзка с братята и сестра си от втория брак на татко си. Единият тях - Жорж - неотдавна се споминал. За кончината му Найденов чул със забавяне от познати. Жорж попаднал в медийното пространство преди години, откакто стана ясно, че е бил настанен в клиника за психологично заболели, а преди този момент просел в столицата.

Мъжът умрял в резултат на множеството си болести. Като млад работел в Киноцентъра в " Бояна “, само че внезапно почнал да губи зрението си. Лекарите мъчно открили диагнозата му - аденом на хипфизната жлеза. Въпреки интервенциите той останал неработоспособен. После го покосил инсулт, който му докара пареза на лявата част на тялото и не след дълго умрял. Известният му брат не го изпратил в последния му път.

С другия си полубрат Любо и сестрата Таня Васил Найденов също не желаел никакъв контакт. Знаел, че има племенници, само че и тях не познавал персонално. Преди години в естрадната колегия имаше клюки, че роднините му са търсили неотстъпчив контакт с него, тъй като се надявали някой ден да се докопат до наследството му. 

Естрадният ас, който е измежду най-богатите в сектора, няма свои наследници, само че до момента не е споделял какви са желанията му и дали ще постъпи като своята колежка Лили Иванова. Миналата година тя уреди наследството си и трансферира всичките си пари, парцели и права над песни на фондация, учредена на нейно име. Така лиши сестра си Магда, племенничките си Радмила и Мария и техните деца от завещание, пище HotArena.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР