Естрадната легенда Васил Найденов бил бесен на по-младия си колега

...
Естрадната легенда Васил Найденов бил бесен на по-младия си колега
Коментари Харесай

Хасковският кум Васко Кеца иска да стопи лагерите Любо...

Естрадната легенда Васил Найденов бил гневен на по-младия си сътрудник Любо Киров от тогавашната група " Те ". Жребецът постоянно пеел по участията си едни от най-емблематичните песни на Кеца и това въобще не се нравело на известния реализатор.

 Найденов сумтял, когато Любо изпълнявал части като " Адаптация ", " Телефонна обич ", " Сбогом, моя обич " и " По първи петли ". По неговите думи това пречело на неговата работа. " Като той ги пее по участията си, моята работа спада. Заведенията ще предпочетат да го канят него, тъй като хонорарът му е по-малък, а и е повсеместен реализатор, който може да извършва и мои песни и публиката да е удовлетворена ", възмущавал се Кеца.

Естрадната ни легенда се чудел какво да измисли, че да забрани на сътрудника си да извършва тези песни. Младият гълъб пък се изхитрил и ги представял по участията си безусловно акапелно. Това пък издразвало Васил и не можел даже да го подведе под правосъдна отговорност.  

Когато звездата и Любо поддържаха положителни връзки те постоянно бяха засичани дружно,  излизаха и в комбина с общия си другар Камен Воденичаров.  Професионалните ползи обаче засенчили дружбата сред тях. " От лакомия всеки е озверял като вълк. Не се напечели Кеца, единствено ламти за пари ", разясняват в музикалните среди.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР