Естрадната легенда Георги Христов ползва услугите на ходжи. Това забеляза

...
Естрадната легенда Георги Христов ползва услугите на ходжи. Това забеляза
Коментари Харесай

Само в "Шоу"! Георги Христов тръгна по ходжи. Прави магии на колеги.

Естрадната легенда Георги Христов употребява услугите на ходжи. Това видя кореспондент на „ ШОУ “ при последното посещение на Адем Ходжа в предаването „ Папараци “ с Венета Райкова. На почетно място, до бюрото на ходжата, стои картичка на артиста, а близки до Георги Христов и до ходжата потвърдиха за общите им срещи. „ Жоро доста постоянно върви при Адем, употребява услугите му съвсем непрекъснато. От своя страна ходжата е доста благополучен и удовлетворен от звездния си клиент и е сложил облика му на почетно място в кабинета си “, разясняват осведомени, поискали анонимност. И допълват: „ Може би съзнателно картичката не беше махната от офиса на Адем, до момента в който снимаха предаването. Така той цели да притегли при себе си още известни персони, с които да си прави реклама. Но Жоро Христов е гневен от това, че се разбра за увлечението му към този вид хора “. В естрадните среди от дълго време не е загадка, че Христов е един от най-конфликтните персонажи и постоянно се забърква в кавги със свои сътрудници. За никого не е загадка и отмъстителният му темперамент и манталитет, а също и професионалната злоба, която изпитва към по-успешните от него сътрудници. От обкръжението на известен естраден дует издадоха, че Христов постоянно поръчвал вълшебства на сътрудниците си за неудачи в работата. Сред враговете му са Кичка Бодурова, Нели Рангелова и Драго Чая. И тримата бяха измежду първите приятелки на Жоро, само че той вечно зачерта връзките си с тях.


Картичка с подпис от артиста (в кръгчето)

Люто се скара и с дует „ Ритон “, чиято вокалистка Катя е псувал по телефона. Тайната бе разкрита по време на риалити формата „ ВИП брат “ през 2015 година “Георги Христов е огромен артист, само че доста дребен човек. Това не се случва за първи път и единствено към Катя. Веднъж, както си говореха по телефона и той се обърна към нея с думите: „ Коя си ти, Катя от „ Ритон”? Парцал! Ще ти е*а майката!”, описа тогава Здравко. Изцепката на Жоро се случила преди време, като съгласно афектираните естрададжии артистът бил пийнал, само че това преляло чашата и му изтрили телефонния номер на секундата.

“Ако го бях видял в този миг
това копеленце, щеше да е мъртво


Този човек като се напие, е напряко непоносим! Дори в такова положение сме го спасявали от пердах. Като пийне и му щраква сачмата”, палеше се половинката на едрогърдата певица пред изумените випове в Къщата.

Причина за раздора му с Драго Чая е Нели Рангелова. Позабравената монтанска певица стартира да показва близки връзки с някогашния водещ от Българска национална телевизия, което вбесило до дъно досегашния й приятел Христов. Певецът без причина спрял да подвига телефона на Рангелова и почнал да ръси в средите нелепости по неин адрес. Омразата му към Драго Чая е заради обстоятелството, че в близкото минало не са могли да си поделят сексапилен мускулест мъж.

Изпълнителката на „ Мой стих “ не остана длъжна на някогашния си другар и стартира анонимно да ръси нелепости по негов адрес. Сред клюките, които разнася, доста любопитен е този, че Жоро нямал никаква къща в Гърция, а ходел да спи у негови другари, които взели чартърен апартамент наоколо до летището в Солун. „ Фантазира си някакви нелепости, че има къща в Гърция, на морето. Той постоянно е бил огромен мечтател и без действителна визия. И доста пие, което му пречи. Иначе е огромен гений, само че опропастява опциите си поради неприятния темперамент и пиене “ - с горест допълвала Рангелова.

„ Нели е може би моята сестра в музикалния бизнес. С нея в живота преминахме през разнообразни тествания и те направиха връзката ни още по-силна. Тя е част от моето семейство, или по-точно - ние сме едно семейство. Когато сме дружно, постоянно се забавляваме, тъй като имаме забавни тематики за диалог, идентични полезности и приоритети”, споделяше изпълнителя на “Още” преди време пред медиите, само че тези мигове са окончателно завършили.

Стоян ПЕТКОВ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР