Естетичен център “Свети Пантелеймон специализира в красотата и нейното ефективно

...
Естетичен център “Свети Пантелеймон специализира в красотата и нейното ефективно
Коментари Харесай

Открийте отличен дерматолог, индивидуална грижа и несравними резултати в естетичен център “Свети Пантелеймон” в София


Естетичен център “Свети Пантелеймон ” специализира в хубостта и нейното дейно и новаторско развиване. Предимствата на центъра превъзхождат редица други конкурентни места. Той предлага професионална диагностика и лекуване от лекари и хирурзи, специализирали в естетичната дерматология. Гарантира самостоятелен метод и грижа към всеки пациент, прецизна работа и сигурни и ефикасни резултати след всяка процедура. 

 

Естетичният център е част от медицински център “Свети Пантелеймон ” в столицата. За да намерите , доверете се на експертите — всеки дерматолог в центъра подсигурява незаменима грижа и професионално отношение. 

 

Високо качество и новаторска технология — гаранцията за триумф

Естетичен център “Свети Пантелеймон ” разполага с висококачествена инсталация и уреди от най-голям клас. Един от тях е Plexr. 

Технологията е новаторска опция в естетичния свят. Тя влияе непосредствено върху проблематичния сектор и свежда рискът от увреждане на кожата до най-малко. 

Plexr съставлява микроплазмен апарат от ново потомство. Уредът провокира сублимация на кожата — влияе единствено на епидермиса оставяйки близките тъкани незасегнати. 

 

Plexr технологията дава обещание бързи и трайни резултати. Процедурите са краткотрайни и безболезнени — всяка от тях се прави под местна упойка под наблюдението на експерт кожен лекар. Те се правят без кървене, без белези и без сечения. Възстановителният интервал е къс и неусетен. 

 

Друг апарат, с който работи всеки дерматолог в центъра, е VIVACE RF. Той служи за новаторската микронидлинг радиочестотна терапия, която обезпечава натурален лифтинг и изцяло усъвършенстване на външния тип на кожата с минимална инвазивност. Той употребява радиочестотна технология и накрайник с 36 стерилни позлатени микроигли. Те следено проникват в кожата и пускат радиочестотата в колагеновите нишки. По този метод се задейства производството на колаген, а бактериите, причиняващи акне, се унищожават. 

 

Уредът е подобаващ за отнасяне на бръчки, белези, акне, разширени пори, пигментни и старешки петна, както и отпусната кожа. Всяка терапия се прави с местен анестетик и трае не повече от 30 минути. Резултатите са забележими още след първата процедура — кожата е подвигната и подмладена, пигментните петна са доста намалели, а тенът е обновен. Порите са свити, акнето е намаляло и белезите са изчезнали. 

 

Намерете добър кожен лекар в София — доверете се на изящен център “Свети Пантелеймон ”

Тук работят едни от най-хубавите експерти — това е мястото, на което безспорно ще намерите добър кожен лекар в София. Екипът от експерти в центъра има дълготраен опит и несравними умения. Тук приоритет са пациентите и техните потребности. Преди всяка терапия се прави дерматологичен надзорен обзор, след който кожният лекар предлага процедура по отношение на самостоятелните потребности на пациента. 

 

Вече не е належащо да търсите добър — екипът от експерти в изящен център “Свети Пантелеймон ” ще се погрижи за вашия комфорт и ще ви обезпечи лекуване, като никое друго. 

 

*публикация
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР