Естествено зад хипотезите му нямаше никакви доказателства, а и питащите

...
Естествено зад хипотезите му нямаше никакви доказателства, а и питащите
Коментари Харесай

Тарторът На Килърите Проговори: Ето Кой Стои Зад Разстрела На Петър Христов!

Естествено зад хипотезите му нямаше никакви доказателства, а и питащите не се сетиха да го попитат за такива. Ето го и изявлението:

- Какво беше първото нещо, което си помислихте, когато станахте онази заран и видяхте или чухте, че Петър Христов е погубен? Аз не можах да допускам. Помислих си, че е някой различен този Петър Христов, че е невероятно. Някаква вътрешна спонтанна реакция - Петър Христов не може да бъде погубен.

-Защо?

Ами, тъй като съгласно мен той няма врагове, той е със мощните на деня.

- Ще Ви помоля първоначално да уточните дали в миналото сте били в бизнес конкуренция сПетър Христов? Не съм бил в никакъв случай. Той не е хотелиер, аз съм хотелиер. Аз съм бил в хазартния бизнес, той не е бил. Той е бил в охранителния бизнес, аз не съм.

Защо във финалните си думи по делото " Килърите " споменавате неговото именяколко пъти?

Тъй като Петър Христов е бил индивидът на ГЕРБ – в тази връзка съм коментирал, че когато се намеси в правото политиката, правото излиза от правосъдната зала. Той организираше акцията на ГЕРБ, в неговите заведения ставаха купоните по този мотив, когато завоюваха, бяха значимите посетители и скъпите посетители. В общественото пространство излезе, че първото му спонсорство било 30 хиляди лв.. А моето беше 3 хиляди лв. тогава.

- Възможно ли е това ликвидиране да е поръчано от друга партия, с цел да се нанесе удар по ГЕРБ?

- О, това съгласно мен е парадокс. (смее се) Това е цялостен парадокс. Това не е политическо ликвидиране, съгласно мен няма нищо общо с политиката. Това е мафиотско, чисто престъпно, на икономическа основа ликвидиране.

- Защо в този момент се намесват и „ Наглите ”, и „ Килърите ” в убийството на Петър Христов?

- По същия метод първо почнаха с медийна офанзива против мен, по-късно ми повдигнаха обвиняване, откриха нужния, нужния Цоновски там да откри верните " кошаревски " очевидци, верните съдилища – Шумен, Варна, София и ме осъдиха. По същия метод – в този момент какво мога да чакам? Според мен, те отклоняват публичното мнение. Те си знаят кой.

-Кой е?

- Те си знаят кой е.

- Според Вас кой е?

- Косвеният отговорен, провинен, съгласно мен е този, който е дал толкоз доста власт и бизнес на Петър Христов, колкото той самият не може да се оправи и да поеме. Или пък той може, само че се намесва жестоко в непознати територии. Явно са огромни ползите там. Аз считам, че бизнесът го убива Петър Христов. Властта и бизнеса, която има той, с която той разполага.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР