Естествено, не всяка връзка е еднаква и не важат едни

...
Естествено, не всяка връзка е еднаква и не важат едни
Коментари Харесай

Никога не крийте тези неща от партньора си

Естествено, не всяка връзка е идентична и не важат едни и същи правила. Но има 5 секрети, които в никакъв случай не трябва да криете от половинката си съгласно struma.bg.

Стари секрети

Има време и място за всичко. Да разкажете на половинката си за предишното си е добра концепция, изключително в случай че сте в ранна фаза на връзката си. За вас не трябва да се съди по предишното ви, само че то сигурно ви е направило какъвто сте. Разкажете всичко, даже най-тъмните си секрети. Нека всичките ви карти са на масата, преди нещата в действителност да са се задълбочили.

Тайни, които касаят здравето ви

„ В болест и здраве “ е честа част от брачните клетви с причина. Повечето хора прикриват неща за здравето си с положителни планове – не желаят половинката им да се тревожи за тях. Смятат, че би трябвало да се оправят сами. Такива секрети са огромен проблем във връзката, тъй като рано или късно, сътрудникът ви ще разбере за тях.

Тайни, които касаят финансите ви

Около 50% от браковете се скапват, заради проблеми с парите. Ако единият сътрудник, да вземем за пример, обожава да харчи непрекъснато, а другият – да икономисва всичко, нещата няма по какъв начин да вървят безпрепятствено.

Когато сте в сериозна връзка, парите най-често ще са нещо общо. Не е почтено да криете, в случай че имате голям финансов проблем. Решете го дружно.

Тайни, които се отнасят за връзките ви

Няма общо мнение дали старите връзки би трябвало да се разискват или не. Общо взето, няма причина да споменавате остарели и безсмислени елементи за старите си любови.

Естествено, в случай че в някоя предходна връзка ви се е случило нещо, което и до през днешния ден ви касае, би трябвало да го споделите.

Тайни, които касаят интимността, възприятията ви и близостта

Да сте във връзка изисква непрекъсната връзка. Дори двойки, които са женени от години, от време на време изпитват компликации да споделят мислите и възприятията си.

Недейте да избягвате връзката, единствено с цел да не се скарате с половинката си. Говорете за всичко – фантазии, цели, секс… всички тези неща за значими. Всеки проблем може да бъде решен с ефикасна връзка. Казвайте какво чувствате, преди то да се е натрупало и да изригнете като вулкан.

Говорете си с колегата си даже на неуместни тематики. Това единствено и само ще ви сближи и ще скрепи и заздрави връзката ви.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР