Естествено е, че всеки иска да овладее службите, но президентът

...
Естествено е, че всеки иска да овладее службите, но президентът
Коментари Харесай

Всеки искал да овладее службите, но президентът Румен Радев - не

Естествено е, че всеки желае да овладее службите, само че президентът Румен Радев - не . Това съобщи в студиото на Нова телевизия представителят на служебните държавни управления на Румен Радев Антон Кутев .

По думите му президентът не ги е овладял, защото той по Конституция има право на това да взе участие в процеса на назначения . Кутев обаче не утвърждава метода, по който работи актуалното държавно управление, отнасяйки се с неуважение, благосклонност и менторски. Както персонално към Явор Божанков, по този начин и към останалите депутати от " Продължаваме промяната " Антон Кутев излезе с рекомендация - " Малко по-кротко - малко повече слушаме, учим и по-късно вършим. Не споделям, че не могат да се научат... "

Припомняме, министърът на вътрешните работи Калин Стоянов би трябвало да внесе през днешния ден, а отстраняването му желае след заседание за зачестилите тежки престъпни закононарушения, в това число и разстрела на Алексей Петров.

Според Кутев те към момента се намират " в интервал на ентусиазъм ", а с цел да управляваш би трябвало да знаеш механизмите. А депутатите даже не знаят по какъв начин да пишат закони, защото в никакъв случай не са го правили. " Аз не преставам да настоявам, че от 240 депутати в Народното събрание 190 не знаят по какъв начин се пишат закони. Още по-малко знаят по какъв начин ще работи законът, по какъв начин се постанова и по какъв начин се прекарва през самото Народно събрание ", уточни Антон Кутев. Когато такива хора стартират да уволняват, назначават, редуцират пълномощия, " става ужасно " .

" На тяхно място бих го карал малко по-кротко ", предложи представителят на някогашния длъжностен кабинет.
 Радев няма да допусне сглобкаджийска епопея на зачеркнатите Обновена
Радев няма да допусне сглобкаджийска епопея на зачеркнатите

3 март е алената линия на нашето самообладание, разгласи президентът от Шипка

Президентът Румен Радев ясно е посочил още в самото начало, че не е склонен с метода, по който се сформира това държавно управление . Не е склонен и с метода, по който се прави политика сега, напомни Кутев в отговор на обвиняването, изречено от Радев, че ръководещите страдат от " властова булимия ".

По думите му Радев е човек, който споделя, че най-сетне би трябвало да свърши Преходът и да стартира смяната . А краят на прехода и смяната значи смяна на метода на живот на хората.

Затова и огромният проблем са не службите, а образованието, опазването на здравето и обществената поддръжка . А по думите на Кутев, властта ни занимава с и службите - " единствено ни отместват вниманието и ни занимават с нелепости ".
 Хайдушки работи или политическо придвижване прави Радев
Хайдушки работи или политическо придвижване прави Радев

Няма съпротива, а тази роля е дадена на Радев
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР