Естествено, че това не е мястото, където трябва да се

...
Естествено, че това не е мястото, където трябва да се
Коментари Харесай

Експерт: Народното събрание трябва да се уважава, не е подходящо да се ходи с дънки и сако!

Естествено, че това не е мястото, където би трябвало да се върви с подобен вид облекло, само че всеки самичък избира по какъв начин желае да се презентира пред народа и сътрудниците си. Това съобщи пред Bulgaria on air Милена Хлебарова, топ специалист по етикет и протокол. Коментарът й беше във връзка облеклото на депутата от " ИТН " (ИТН) Филип Станев, който пристигна на работа в Народното събрание със сако с раздрани дънки. Визията му отнесе сериозна рецензия.

" Не мога да се усещам афектирана от човек, който носи дънки като моите. Той (Филип Станев, бел. ред.) доста добре разбра, че това не е протестът, който искаше да покаже на останалите или в случай че желае да прави протести, то не би трябвало вербално, през облеклото ", счита Хлебарова.

" Всъщност всеки може да се облича както желае, стига да е в унисон с деловия звук на неговата работа ", изясни тя.

Експертът счита, че депутатите би трябвало да имат поради, че всички ги гледат и следят, по тази причина, в случай че техният външен тип е въодушевяващ,, ще имат почитатели ", означи още специалистът по етикет и протокол.

Посрещнаха Филип Станев с овации в Народното събрание - появи се с костюм

Тя посъветва депутатите да се обличат с облекла на български дизайнери.

" Харесвам по-семплия метод на обличане, не толкоз скъпите неща. Добре е да се употребяват български дизайнери, облекло, което подкрепя родната промишленост ", сподели Хлебарова.

" Етикетът е наложителен. Но първите 7 години са значими, когато те липсват, е доста мъчно. Народно събрание е институция и би трябвало да бъде уважавана. Когато човек попадне на такова място, би трябвало да се следват разпоредбите ", акцентира още специалистът.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР