Естествени лекове за синузит представяме днес. Синузитът е възпаление, което

...
Естествени лекове за синузит представяме днес. Синузитът е възпаление, което
Коментари Харесай

Как да изчистите синусите си от слуз за 20 секунди?

Естествени лекове за синузит представяме през днешния ден. Синузитът е инфектиране, което визира лигавицата на синусите. Може да бъде породено от простуда, грип, бактерии или алергии.

Ябълков оцет

Ябълковият оцет е чудесно средство за лекуване на синузит.

Едно от най-мощните приложения на ябълковия оцет е комбинацията от 1 чаша топла вода с 2 супени лъжици ябълков оцет и 1 супена лъжица естествен мед. Пийте тази напитка 1-2 пъти дневно по 1 чаша и синузитът ще изчезне до няколко дни.

Препоръчват се и инхалации с ябълков оцет: 100 мл ябълков оцет се смесват с 200 мл вода, течността се загрява на котлона, само че не се кипва. Вдишвайте парата през носа със затворени очи и затворена уста.

Куркума

Благодарение на мощното съединяване в куркумата, известно като куркумин, тя има мощни лечебни свойства.

Куркуминът предизвиква почистването на синусовите кухини и дихателните пътища. Куркумата има противовъзпалителни свойства, подправката може да се употребява като едно от най-мощните естествени средства за лекуване на инфекции на синусите.

Разтворете 1 чаена лъжичка куркума на прахуляк в гореща вода, прибавете щипка черен пипер на прахуляк, когато напитката изстине, прибавете мед и лимон на усет. Консумирайте по 1 чаша дневно.

Изплакване на носа

Въпреки че горните средства може да са задоволителни за сполучливо изцеление, изплакването на носа с физиологичен разтвор също е доста дейно за лекуване на синузит.

Използвайте 1/4 ч. л. морска сол или 1/4 ч. л. естествена сол с щипка сода бикарбонат и няколко капки кислородна вода.

Правете процедурата всеки ден и ще се отървете от синузита.

Етерично масло от риган

Това масло е доста дейно средство за лекуване на синузит.

Инхалациите с това масло бързо почистват синусите от слуз и облекчават възпалението. Кипнете водата и капнете 3-5 капки етерично масло от риган в нея и вдишайте парата през носа, дръжте очите и устата си затворени.

Пийте задоволително пречистена вода, с цел да помогнете на тялото си да се отърве по-бързо от слузта.

Проветрявайте по-често дома си и изключително спалнята.

Как да изчистите синусите си от слуз за 20 секунди?

Стегнете езика си и го повдигнете към небцето и поставете палеца си сред веждите и притиснете. Задръжте за към 20 секунди и слузта ще стартира интензивно да се оттича от синусите.

Много елементарен трик, само че все пак работи и доста хора го употребяват с триумф.

Ако имате съществени здравословни проблеми, не забравяйте да се консултирате с вашия доктор, преди да употребявате каквито и да е естествени лекове за синузит.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР