Естествена роза под стъклен похлупак е хитът тази година седмица

...
Естествена роза под стъклен похлупак е хитът тази година седмица
Коментари Харесай

Жива роза под капак - хит за Св. Валентин

Естествена роза под стъклен капак е шлагерът тази година седмица преди Деня на влюбените – Св. Валентин. Оригиналният подарък е въодушевен от приказката “Красавицата и звяра ” и книгата “Малкият принц ”, споделят продавач- консултанти.

Живото цвете е с продължителност до 3 години и е обработено по специфична технология, изясни флористът Зара Хаджиева. Розата под капак е неповторим и несравним неочакван подарък за обичаната жена. Символ е на дълго съхранената обич, споделя експертът. Затова този сувенир се оказва съвършен за някои влюбени, защото носи в себе си това прикрито обръщение. Вечните естествени рози се оферират в разнообразни цветове. Не се нуждаят от никаква поддръжка или поливане. Този забавен подарък се продава на цена от 28 лева

Много от влюбените залагали на букет рози, само че изключително настоящи тази година са кутиите с надпис, а те са сложени вътре. Чрез цветята можем да приказваме и точно това ги трансформира в най- търсения подарък за 14 февруари, добави още флористът.

Червената роза си остава класика и още веднъж е най- продавана. Купуват я влюбени, които желаят да покажат обич, пристрастеност към колегата, разясняват продавач- консултанти. Не са малко и тези, които вземат решение да изненадат половинката си с бели. Те са знак на откровеността и чистотата на връзките. Розовата, знак на сантименталност и деликатност, също е търсена от огромна част от мъжкото съсловие за празника.

Очаква се да има и влюбени, които да купуват жълти, оранжеви и черни рози. От няколко години насам и те са много настоящи.

Плюшено мече, валентинки и първокласни шоколади или бонбони са други дарове, с които мъжете вземат решение да зарадват половинките си. Сувенири с надписи и във формата на сърца също красят витрините на магазините. Нови и истински тази година са светещите бутилки и ръчно направените картички с обръщение. Предлага се и алегоричен ключ с надписи за влюбените, които “вече са дали сърцето си на някого ” и желаят да му го покажат. Червени балони с хелий и други украшения за дома не престават да са шлагер и тази година.

Търсенето на дарове към този момент стартира, споделиха продавач- консултантите.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР