Естествен лек за рака Д-р Будвиг, известен биохимик, открил, че

...
Естествен лек за рака Д-р Будвиг, известен биохимик, открил, че
Коментари Харесай

Естествен лек за рака – комбинация от две съставки

Естествен лек за рака

Д-р Будвиг, прочут биохимик, разкрил, че комбинацията от студено пресовано ленено масло и прясно сирене – сполучливо лекува рак и други дегенеративни болести.Така че не става въпрос за съставките поотделно, а комбинацията е от решаващо значение.

Това средство възвръща естествения аеробен развой в раковите кафези (но също по този начин и във всички останали клетки), т.е. изгарянето на захарите става при съществуване на О2.

Раковите кафези могат да останат недиференцирани и тяхното клетъчно разделяне може да продължи безпределно, единствено в случай че останат анаеробни (изгаряне на захари без кислород).

Тази диета радикално трансформира метода, по който раковите кафези дишат.

Това принуждава недиференцираните ракови кафези да се диференцират, което води до програмираното им елиминиране – апоптоза. Това е най-простото пояснение на правилото на действие на тази диета, макар че за елементарните хора може да звучи неразбираемо.

За да бъде лененото масло по-ефективно превозено по кръвния поток до клетките, доктор Будвиг предлага смесването му с постно прясно сирене. Защо постно краве сирене? Тъй като съдържа аминокиселините метионин и цистеин, които в състава си имат сулфхидрилна група (SH-атом на сяра и водород), която елементарно се свързва с мастните киселини. Така обвързваните аминокиселини и мастни киселини образуват така наречен липопротеин, който е елементарно разтворим във вода и в кръвта.

Протоколът на доктор Будвиг предписва потреблението на прясно смляно ленено семе.

Смелете 3-6 супени лъжици в кафемелачка или блендер за към 5-10 секунди, прибавете ги към сместа от сирене и масло или направете нова примес без масло. Лененото семе не трябва да се излага на въздух повече от 15 минути след смилането, в противоположен случай то ще се окисли. Не купувайте авансово смляно ленено семе.

Съставки:
2 до 6 супени лъжици ленено масло
½ чаша прясно сирене
3 до 6 супени лъжици смляно ленено семе

Ежедневният банкет за съществено заболели е 6 огромни лъжици (40-50 гр.) ленено масло, добре смесено със 100 гр. (половин чаша) прясно немазно краве сирене. Можете да изядете това количество едновременно или на няколко пъти, само че всякога би трябвало да приготвяте нова доза, тъй като сместа губи свойствата си с времето.

Интересното е, че тази примес се понася и от хора, които нормално имат нетърпимост към лактоза. Вместо постно сирене можете да употребявате кисело мляко или кефир, само че увеличете количеството три пъти. Можете също да употребявате тофу (соево сирене).

Разбъркайте с миксер за 1-2 минути. Винаги смесвайте първо сиренето и маслото. След това прибавете прясно смляно ленено семе към тази примес и по избор прибавете смлени орехи, лешници или бадеми, пресни плодове и зеленчуци, горски плодове или пресни плодови и зеленчукови сокове.

Можете да добавите чаена лъжичка мед или тиквено масло, с цел да подобрите усета. По този метод ще получите в действителност питателна храна. Сместа би трябвало да се употребява незабавно след подготвяне. Не съхранявайте в хладилника!

След единствено две или три седмици ще забележите резултати. Ако ракът не е нападателен, това естествено лекарство би било отлично начало на лекуването.

Пълното отдръпване на заболяването лишава 1-5 години. Тези хранителни привички обаче би трябвало да се практикуват цялостен живот с вероятно последователно понижаване на лененото масло. Добре знае се, че ракът може да се появи ненадейно, на всяка възраст.

Вижте още: Наднорменото тегло и мазнините се топят с тази напитка

Лененото масло би трябвало да е прясно! За да не се скапе след отваряне, най-добре е да го държите в ледник и да го изразходите в границите на две до три седмици. Много е значимо да намерите ленено масло от първокласен и благонадежден производител, защото това е едно от най-чувствителните масла.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР