Еспаньол изпадна от Ла Лига след драма в 37-ия кръг

...
Еспаньол изпадна от Ла Лига след драма в 37-ия кръг
Коментари Харесай

Еспаньол изпадна, Реал Сосиедад ще е четвърти

Еспаньол изпадна от Ла Лига след драма в 37-ия кръг против Валенсия. Каталунците водеха на „ Местая “ с 2:1 до самия край, само че попадение на Самуел Лино в добавеното време направи 2:2.

Така Еспаньол се озова в Сегунда дивисион. Каталунците са предпоследни с 36 точки, на четири от избавителното 17-о място кръг преди края. Валенсия има 41 точки е 15-и, само че е единствено с две точки над чертата.

Борещите се за оставане Алмерия и Валядолид направиха 0:0 и ще решат ориста си в последния кръг. Валядолид е в зоната на изпадащите с 39 точки, една по-малко от 16-ия Алмерия.

Атлетико Мадрид резервира шансове за второто място в Ла Лига след сложна победа над Реал Сосиедад с 2:1. Антоан Гризман вкара гол и асистира за попадението на Науел Молина. Така Атлетико е на точка от втория Реал Мадрид. За Реал Сосиедад се разписа Александър Сьорлот две минути преди края. Баските обаче са сигурни за четвъртата позиция след загубата на Виляреал от Райо Валекано. има 68 точки, Виляреал – 63.

Шампионът Барселона завоюва с 3:0 вкъщи против Майорка. Два гола означи Ансу Фати, а един път се разписа Гави. Гостите играха в понижен състав от 14-а минута, когато Амат Диадиу получи червен картон.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР