Еспаньол изпадна от елитната дивизия на Испания след драматична развръзка

...
Еспаньол изпадна от елитната дивизия на Испания след драматична развръзка
Коментари Харесай

Еспаньол изпадна от Ла Лига, Барселона и Атлетико Мадрид записаха домакински победи

Еспаньол изпадна от елитната дивизия на Испания след трагична развръзка на мача от 37-ия кръг против Валенсия. Еспаньол водеше на " Местая " с 2:1 до самия край, само че попадение на Самуел Лино в добавеното време донесе точка на Валенсия за 2:2 и прати Еспаньол в Сегунда дивисион.

Каталунците са предпоследни с 36 точки, на четири от избавителното 17-о място един кръг преди края на шампионата. Точката пък е скъпа за отбора на Валенсия, който с 41 точки е 15-и, само че до последно ще бъде в заплаха от изпадане, защото е единствено на две точки над чертата.

Борещите се за оставане Алмерия и Валядолид поделиха по една точка при нулевото тъждество между тях и ще решат ориста си в последния кръг. Валядолид е в зоната на изпадащите с 39 точки, една по-малко от 16-ия Алмерия, който на този стадий е над чертата.

Атлетико резервира шансове за второто място в Ла Лига след сложна победа над Сосиедад с 2:1. Антоан Гризман вкара гол и асистира за попадението на Науел Молина и Атлетико е на точка от втория Реал Мадрид.

За Сосиедад се разписа Александър Сьорлот две минути преди края.

Шампионът Барселона завоюва класическа победа с 3:0 вкъщи против Майорка. Два гола означи Ансу Фати, а един път се разписа Гави. Гостите играха в понижен състав от 14-а минута, когато Амат Диадиу получи пряк червен картон.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР