Есмер Омерова се смята за късметлийка, че Благо Георгиев вече

...
Есмер Омерова се смята за късметлийка, че Благо Георгиев вече
Коментари Харесай

Есмер се надсмива над Благо: Аз тъна в пари, а той сменя памперс след памперс!

Есмер Омерова се счита за късметлийка, че Благо Георгиев към този момент не е в живота й!
Една от многото дами на Благо Джизъса е удовлетворена от обстоятелството, че той към този момент не е в живота й. Това е Есмер Омерова. Всъщност рускинята е единствената, която съумя да „излъже“ Благой да се ожени за нея.



Двамата са разведени от 4 години и имат наследник на име Елай. След развода някогашният футболист напусна Русия, а в този момент около войната пътуването до там стана доста мъчно. Затова Джизъса не е виждал детето си от доста дълго време.

Днес Есмер е повече от щаслива. Тя е обвързана с треньора по бокс Макс Давидов, чиито родители тънат в пари. Това допуска, че рускинята живее в разкош и благоденствие.

През това време Джизъса също живее пищно, само че е в очакване на бебе номер 5. Той продължава да прави деца, което в последна сметка се оказва съдбовно за връзките му.

Благо бил от мъжете, които не понасяли да гледат една жена като домошарка, а това непроменяемо се случвало, когато дамата до него стане майка. Освен това и сексът намалявал, което за него към този момент е съдбовно.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР