Есил Дюран демонстрира перфектно тяло в началото на Новата година,

...
Есил Дюран демонстрира перфектно тяло в началото на Новата година,
Коментари Харесай

Есил Дюран стана копие на Майкъл Джексън

Есил Дюран показва съвършено тяло при започване на Новата година, само че по-наблюдателните почитатели видяха един незабележим на пръв взор недостатък.

Кадърът демонстрира по какъв начин изпълнителката се излежава в СПА центъра. Носът й наподобява изцяло недействителен и прилича на окастрения обонятелен орган на краля на попа Майкъл Джексън, както и на основните героини от сапунената опера “Дързост и хубост ” Брук и Тейлър, които се обезобразиха със серия от несполучливи пластични интервенции.

Дали фотографията е претърпяла забележителна обработка или Есил Дюран е легнала под ножа не е ясно.

„ Оляла се е с фотошопа. И освен за носа “-пишат консуматори в мрежата.

По празниците стана ясно, че фамилията на певицата се е нараснало с един член. Те са осиновили бездомно куче на име Бела.

„ Това е нашата Бела. Намерихме я в подслон..слаба……кожа и кости, тъжна, изплашена и асоциална …Не спираше да пие вода с месеци, очевидно е била държана жадна…. “ – написа Есил.

Тя прикани своите почитатели да не купуват кучета, а да осиновяват. Пусна фотоси на домашния си любим и прикани хората да бъдат милостиви към животните и да не гърмят в новогодишната нощ, тъй като това травмира както животните, по този начин също бебета и възрастните хора.

Инфо: blitz.bg

 

Тагове: Есил Дюран майкъл Джексън
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР